Skaff deg selv armslag i livet ditt
ved ikke å fylle det til randen.
Bildet inngår i albumet Båten min med venner -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-10 20:24:16
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-11-10 23:11:29
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-11-10 23:12:43
    Versjon #4
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikkor 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger345
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286827} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Brit M.

Næimen, er dette den båten du hadde så flott bilde av tidligere? Dette bildet forteller så absolutt en historie, som veier fint opp for noe manglende skarphet. Nå må du vel tre den på deg og bruke bena... :-)

Brit
Thorbjørn R.

Fint, fortellende bilde. Flotte farger. Noe støy i de mørke partiene.
Tove H.

Takk for kommentarer, Brit og Thorbjørn! Ja, sukk, noen har hatt ødeleggelsestrang... Skal lappe skadene om den overlever vinteren. Bildet har ikke topp kvalitet og står til båten - men litt av sjarmen er da i behold?
Mvh Tove
Espen R.

Hei Tove
Bildet ditt er bra komponert og fortellende, bra:-) De tekniske svakhetene er nevnt. Hva med å bruke dem til din fordel, og lage et litt ''gritty'' b/w foto? Bare en ide...
vh
Espen
Rune S.

Flott og fortellende bilde med fine visdomsord. Synes også jeg har sett denne i litt bedre kondisjon tidligere. Det tekniske er nevnt.

Mvh
Rune S
Tove H.

Tusen takk for fine kommentarer, Espen og Rune! Takk for bra tips, Espen- vet ikke om jeg fikk det til, men synes selv det gjorde seg bra i kornete s/h....! Ja, Rune, det er restene av min gamle staselige oselver. Men til våren stiger Fugl Phønix opp av asken i ny drakt.....kanskje. Ha en flott kveld!
Mvh Tove
anne g.

hei tove! fint motiv, men muligheter til tolkning. hva med en versjon med s/h der bare blåfargen får være med? liker motivet veldig godt! mvh anne
Wenche J.

Hei Tove
Et flott bilde med en herlig sann tekst. Velkomponert og enkelt. Jeg liker fargene og versjon 1 er min favoritt:) Sjarmerende.
Mvh Wenche
Tove H.

Tusen takk for fine kommentarer, Anne og Wenche! Så kjekt at dere likte bildet!
Har prøvd med blått. Anne, men føler ikke jeg fikk det helt til. Godt forslag!
Fortsatt fin helg!
Mvh Tove
Anders M.

Hei Tove
V1 også for min del her. Er dette båten din? :( Ser ut som du da har en god jobb foran deg :) Synes til tross for uskarpheten synes jeg fargene gjør seg godt i bildet. Du er vel kanskje lei nye versjoner nå, men hva med å prøve å fjerne blåskinnet i vannet til høyre for båten for å gjøre det like mono som vannet til venstre? Dermed forvinner kanskje ''synligheten'' av uskarphet rundt båten...Kan jo prøve :)
Mvh_AM_
Ivar B.

V1 og spesielt V2 er meget bra synes jeg. Fin symbolikk og historie. Min bekymmring ligger i at dette er en flott båt, som burde komme seg på overflaten igjen:-) Mvh ivar.
Tove H.

Takk for fine kommentarer, Anders og Ivar! Hyggelig at dere likte bildet!Prøvde, men fikk ikke til noe bra resultat av forslaget ditt, Anders.
Ivar, båten er på land nå, leter etter plass å legge den for vinteren - har ikke båtplass. Så blir det uansett omfattende reparasjoner til våren (om den overlever)
Mvh Tove.
Lars-Anders M.

Ja vi kan alle gå under, men denne har alt fått sin undergang.
Ok bilde.
Tove H.

Takk, Lars-Anders! Den har gått under, ja. Men det er ikke det samme som undergang. Har er håp!
Mvh Tove
Per Einar G.

Hei Tove!

Versjon 1 for meg og lensepumpa kan du få låne ;-)

Per E.
Steinulf L.

Dette er tydeligvis ''før'' bildet, og til våren får vi ''etter''? Teknisk ikke helt på topp.
Tone A.

Hei Tove
Flott symbolikk i bildet ditt og her synes eg at v1og v2 er dei beste. Skarphetsplanet ligg mest på fundamentet bak og på framdelen av båten, antakeleg pga at at sjøen ruggar på båten. Brontonane inni båten forsterkar inntrykket av elde og står til bruntonane på betongelementet. Flott lys i venstresida som gir litt optmisme til bildet som elles er prega av at båten slit med sjøen som nettopp er fylt til randa.
V2 er meir melankolsk så den også duger, men det vert v1 for meg pga fargar og lysspel.
:) Tone
Tove H.

Tusen takk for fine kommentarer, Per Einar, Steinar og Tone! Skal si fra om det blir aktuelt å låne lensepumpe til våren.... P E . takk for tilbudet! Hadde bølgepumpe, men den ble knust under hærverket på seinsommeren. Nå skal en kompis ha båten i hagen sin på Askøy i vinter. Har ringt rundt til alle jeg kjenner med hager....! Ikke bare bare å ha robåt i by.
Så, Steinulf, det kommer kanskje et -etter-bilde til våren.
Du har så rett , Tone, båten sliter med sjøen - den ligger ikke rolig. Fin beskrivelse fra deg.
Glad dere likte dette melankolske bildet, både båten og bildet er jo litt ''rufsete''...!
Mvh Tove
Liv F. D.

Hei Tove,
fantastisk fint melankolsk bilde. Likte godt kompen her og fargene. Nydelig dette! Jeg går for #1.
mvh
Liv '')
Anne-Lise S.

Her er nok enda flere tolkningsmuligheter, men pga tittel og undertekst blir tankene påvirket slik du ønsker. Tror ikke jeg ville ha tenkt på den måten uten dine egne ord. Da ville jeg kanskje tenkt mer iht alder, beger, det glemte, materialisme, bruk og kast-samfunn osv. Liker det jeg ser. Mangler litt på skarpheten, men synes ikke det skader akkurat for dette motivet. Lekre fargetoner, og god driv over det hele. Synes brofoten passer godt til hovedelementet ditt; slitent det også. Bra sett dette her!

Anne-Lise
Tove H.

Tusen takk for fine kommentarer, Liv og Anne- Lise! Glad dere likte båtbildet. Jeg er enig mht tittelen, Anne-Lise - den er styrende bort fra det nostalgiske, vemodige, gamle... men tenkte bildet var så fyllt opp av slikt som det var... Bra du så det med brofoten, den er også en kontrast, det bastante, massive som står støtt - mens båten min...akk....!
Mvh Tove
Odd Tore S.

Et portrett av båten ''Livets Fortabelse'' i siste akt.
v2 gir den rette stemningen, heldigvis uten nylontrosser og annet kunststoff.
Settingen under bro fjerner romantikken som lett kunne sneket seg inn i dette motivet, den endte i glemsel og til unytte.
Odd Tore
Tove H.

Takk for fin kommentar. Odd Tore! Du har rett i at dette ikke er romantisk, det er sørgelig... Skal nå prøve å redde den, da! Håper det ikke ender med forlis til våren!
Mvh Tove
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg har veldig sansen for tittelvalget ditt, den metaforiske betydningen og symbolikken i bildet ditt.
Den er viktig i vårt travle samfunn.
For oss alle.

Leser Odd Tore`s kloke ord her++fleire andre.

Likte dette!

Mvh Inger Anne
Tove H.

Oi, der dukket den gamle, kjære båten jeg hadde en gang opp fra glemselen... Vemodig! Tusen takk, Inger Anne for det du minner oss om ved å hente fram dette. Kjekt å høre at du likte båten full av symbolikk.

Tove:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu