Det var en gang...
Bildet inngår i albumet Pekuliære artifakter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger165
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286875} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Fred S.

Stilig komp, først og fremst..Poenget med tittelen tar jeg ikke helt. ..var en gang at en ikke behødve å låse fast syklene sine i trondheim...? var en gang at disse syklene var nye...?
Vet ikke jeg, men den litt nostalgiske fargen kler i alle fall tittelen.

vh fred
Brit M.

Takk for kommentar, Fred. Du har jo rett i alle dine detvarenganger, men jeg tenkte mere på Bukkene Bruse...

Brit
Liv F. D.

Hei Brit,
artig nostalgisk bilde og stilig komp. Likte godt de antikke fargetonene her, de kledde bildet.
mvh
Liv '')
Anne-Lise S.

Enig! Jeg liker også de antikke fargetonene. Synes det er kledelig for motivet, og spesielt ift brostein og avskalla vegger. Syklene er av nyere årgang, så slik blir det en ''kulturkrasj'', men tilbakelente som de er synes jeg det forteller om en tid med mer tid. Liker kompet ditt, og her er god dybde. Fine detaljer. Ro over det hele.

Anne-Lise
Hege J.

Enig med øvrige talere. Syklene egner seg som fotomotiv, og bildet kler den nostagiske looken som du oppnår med sepia-tonene. Dette hadde nok vært enda mer på sin plass om syklene var gamle.
Fint utsnitt og oppbygging av bildet.

Mvh Hege
Brit M.

Takk så mye til dere tre for fine kommentarer! Godt dere likte det antikke ved bildet, jobbet endel med det. Jeg syns de var som en liten familie der de sto :-)

Brit
Odd Tore S.

Farge og behandling står i stil med tittelen, men syklene gjør det så avgjort ikke. Rammer og styrer er så absolutt ikke fra anno dazumal.
Så sjekker jeg dine egne meninger om Bukkene Bruse. Den parallellen lå nok utenfor min rekkevidde, kanskje om de hadde hatt ekte gammeldags bukkestyre.
Men det ble litt tanketrim i morgenens ''inspirasjonspause''.
Odd Tore
Frode F.

Artig bilde du har her... liker fargebehandlingen, føler kanskje ikke syklene helt lever opp til miljøet de er satt inn i, på en måte.

Fin komposisjon og mye å se på tross få elementer. Flott :)

FF
Brit M.

Takk for kommentarer!
Odd Tore: Glad du fikk igang tankene tidlig på morgenkvisten :-) vi kunne jo si at syklene var litt gamle? 25 år kanskje ...? :->

Frode: Fint du likte bildet mitt, til tross for bare middelaldrende sykler :-)

Brit
Tom E.

Støtter de foregående mht fargetonene. Liker kompet her, gjentagelsen av former i de tre syklene og i rørene langs veggen. Fin struktur i murvegg og i brosteinene. Kunne kanskje tenkt meg ørlite mindre kontrast for å få litt mer detaljer i de lyseste og mørkeste områdene. Men stemningsfullt og fint!

Mvh TomE
Brit M.

Takk for kommentar her også! Detaljene i bildet forsvant nok i mekkinga :-)

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu