bølgende symfoni
Mens alle friluftslivlinjene er på tur, er jeg igjen på skolen for å gro ihop. Jeg har ikke fotografert på lenge, men nå har jeg fire dager (om været holder seg). Det har ikke vært så mye fotografisk inspirasjon i meg i det siste, men nå har jeg litt tid og lyst til både det og foto.no.
Bildet inngår i albumet Lofoten Folkehøgskole 07/08 - Bilder fra oppholdet som elev på friluftsliv fjell i Lofoten.
Utstyr
  • canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287368} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Leif Egil H.

Et flott bilde. God kontrast. Bra at skyene er der, de gjør bildet mer helhetlig.
Den lange ujevne havflaten bidrar til et bilde med bevegelse.
Jeg sitter og lurer på om horisonten er krummet eller om det er bølgenes spill.

Bra resultat.


Fred S.

..og jamen lå du like ved siden av meg på galleriet, og himmelen er....rosa.
Vel, oransje i det minste. Skal ikke si et ord mer om hverken rosa eller oransje, men sjøen din er lekker, og stort enklere kan vel ikke en komp bli. Men du får slikt til å fungere.
''Gro i hop'', sier du. Hangler du enda ? Kom deg ut med kameraet, ja, det er bare det som mangler. Håper du har mulighet til å komme deg litt rundt.

vh fred
Erik J.

Det er bare to elementer i dette: luft og vann. Og det holder godt!
Avsluttet .

Enkelt men dekorativt.
Syns skyene på himmelen og refleksene i vannet er med å heve bildet.
Gjør det dekorativt istedet for kjedelig:-)
Hilsen Tone!
ingebjørg fyrileiv g.

Takk så mye for kommentarer.

Leif Egil - Jeg tror nok det er bølgene som gjør horisonten ujevn. Men det kan jo også se ut som at den er litt buet. Men om man trekker en linje, så er den temmelig rett.

Fred - Ja, vi var nesten på minuttet til å legge ut samtidig. Og ja.. det ble litt rosa her også (du har forøvrig rett i at det ikke er favorittfargen). Ribbeinet er fortsatt brista. Nok til at jeg ikke kan på tur. Men i morgen skal jeg på sjøen.

-ingebjørg
Stian H.

Dristig...

Flotte farger som står godt til hverandre, og en uhyre enkel komposisjon. Sitter og funderer på om det hadde vært bedre med skarp forgrunn, men da hadde kanskje ikke skyene blitt så pene. Hadde nok vært enklere med kortere brennvidde.

Tror jeg liker det :-) I hvertall gir det meg en følese som jeg kjenner så godt fra en arbeidsplass på sjøen. Det var nettopp et slikt syn mot vest når jeg kjørte mot land i ettermiddag...

God bedring, og god tur på sjøen i morgen!

Stian
Thorbjørn R.

Den enkle komposisjonen fungerer bra. Fargene ditto.
Espen A. I.

Dette var jo treffende. Veldig enkelt og fint gjort. Jeg ville ikke gjort noe annerledes, særlig liker jeg dybdeskarpheten som ikke finnes overalt, men slutter litt foran det gyldne snitt. Bra!

mvh Espen
ingebjørg fyrileiv g.

Takker for kommentarer.

Stian - Med kortere brennvidde ville jeg ikke fått de bølgene foran, og jeg hadde kommet borti øya til venstre, og land til øyre..


-ingebjørg
Kjell Sigurd S.

Ja her formidler du en fin stemning fra havet. Rent og stille uten den store dramatikken. Fargemetningen på himmelen virker kanskje noe i overkant.

Kjell S
Ivar B.

Fin forenkling og særdelesfin bruk av dybde og skarphetsplan. Fin bruk av flatene. Nydelig struktur og farge i himmelen. Enig med foregående taler i at himmelen er litt voldsom. Bra! Mvh Ivar.
John H.

Hei Ingebjørg
Ja, du får det til du. Det er liksom litt trolldom det du holder på med. Magisk at du får til så mye av så lite. Det enkle er ofte det beste. Så sant, så sant.
MVH
John
ingebjørg fyrileiv g.

Takk så mye til derer tre siste.

Kjell S og Ivar: Jeg har ikke gjort noe med fargene. Solen har akkurat gått ned, og fjellene rundt er knall rosa.

vh ingebjørg
Roger K.

Hei hei, Ingebjørg!
Det kan lønne seg å legge bort utstyret sitt en tid når det liksom går i stå. Skal ikke stresse frem motiver for å nå det perfekte blinskuddet. Bilde tar frem to temperaturer med det kjølege mot det lune. valg av fokuspunkt ligger ut i bilde og skaper en diffus forgrunn som gir blikkdrag inn i bildeflaten. Et bra valg til det lave standpunktet ditt. Bilde småstresses litt med små bevegelser i sjø og skyer i himmelparti. En nødvendighet her for å ikke gjøre bilde uinntresant.

Mvh RK
Lars F.

Enig i den kommentaren som sa at du fikk til mye av så lite. Dette funker!

Lars
Mona G.

For et hærlig bilde, Ingebjørg!
Æ gir all skryt som fins te dæ!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu