kystlandskap
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-18 02:23:10
    Versjon #2
Utstyr
  • canon 5d
  • 85mm
  • Brennvidde85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288087} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Stig Børre E.

Pent. Liker tonene og stemningen.
Komposisjonen ser i utgangspunktet fin ut, men jeg lurer på om forgrunnen blir litt for dominerende.

StigB
anders s.

takk for kommentar stig. angående utsnittet så kunne det nok godt ha vert en ide å fått med seg litt mer sjø. prøvde faktisk på en annen versjon med mer sjø lenger borte, men da ble jeg temmelig våt på beina,og holdt på å miste kameraet i sjøen:-)

mvh anders
Håvard S.

Hellois!
Jeg liker utsnittet ditt som det er og det viser at også de kanskje minst betydningsfulle steinene på jorda også har sin plass på kloden vår.
Spennende ''sleipt'' på steinene og fin dybde med fyrtårnene(?) i horisonten.
Ha en fin kveld!

Mvh. HåvardS
anders s.

takk for kommentar håvard.hyggelig at du likte bildet. fyrtårnene du ser i bakgrunnen er store torungen(med lys) og lille torungen til høyre i bildet. disse fyra ligger utenfor arendal.forgrunnen du ser i bildet er rullesteinsstranda som ligger rett ved siden av hove camping på tromøya. ha en fin kveld du også

mvh anders

Fred S.

Ja, plutselig kom bildene strømmende, bra det.
Tradisjonelt motiv som du presenterer helt greit, men jeg skulle ønske at lyset var litt mer spennende, på vannet, og ikke minst på steinene i forgrunnen. Det ( lyset) blir litt flatt.

vh fred
anders s.

takk for kommentar fred.artig at det var du som nevnte strømmende:-) ja jeg er litt ivrig for tiden ,har hatt fotopause i over 10 år nå,så nå er jeg virkelig på hugget:-) angående bildet så liker jeg godt gråtimen/blåtimen,men jeg kunne også godt ha tenkt meg å tatt et bilde med våte steiner og rett etter solnedgangen ,da hadde det blitt litt mer ''friskere'' bilde.

mvh anders
Thorbjørn R.

Absolutt godkjent, dette. Jeg synes komposisjonen fungerer bra. V2 ble litt for mørk på min skjerm.
anders s.

takk for kommentar thorbjørn. hyggelig at du likte bildet.

mvh anders

Kjell Sigurd S.

Fin denne. Komposisjonen er god med fin bruk av forgrunn. Større dybdeskarphet og et mer spennende lys hadde vært en forbedring.

Kjell S
anders s.

takk for kommentar kjell sigurd.angående dybdeskarpheten som du nevner, så har jeg faktisk brukt den minste blenderen som jeg har til rådighet.ellers så er jeg helt enig i at at lyset ikke er av den meste spennende sorten. jeg regner også med at jeg kommer til å ta flere bilder av samme motiv senere i vinter med mer spennende lys.
mvh anders
Ivar B.

Bra dette Anders. Lyset er vel ikke hel på topp, men det kan du gjøre opp igjen senere. Jeg ynes også at forgrunnen er litt for domminerende. Fin stemning. Bildet er bra det, men hører du selv har ideer for enda en forbedring etter hvert. Stå på! Mvh Ivar.
anders s.

takk så mye for kommentar ivar. er enig i at forgrunnen kan virke dominerende,så jeg skal prøve meg på litt mindre steiner neste gang jeg er der ute. stå på du også mvh anders
Arvid B.

Du har funnet et veldig fint motiv her, Anders! Sjøen og tangen skaper liv i forgrunnen - fyrtårnet er blikkfanget helt bak i bildet. Du hadde nok ikke optimale lysforhold denne dagen - hadde vært spennende om du fikk tatt noen bilder av samme motiv i andre lysforhold.
Likevel: Bildet fungerer for meg komposisjonsmessig, og motivet har absolutt noe for seg! Håper du prøver èn gang til ved en senere anledning!

mvh

Arvid B
Tor Eirik P.

Hei!

Fint bilde.
Som de andre er inne på så er komposisjonen din bra, men litt mer spennende lys hadde gjort seg!

Tor Eirik
anders s.

takk for kommentarer arvid og tor erik. hyggeligt å høre at dere syntes bildet var ok. lyset skal jeg få gjort noe med i løpet av vinteren. ha en god helg
mvh anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu