Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger199
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288285} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Per Einar G.

God kveld Brit!

Liker komposisjonen her, med graffittiveggen i bakkant. God symmetri med trappene opp til fyret.

Per E.
Brit M.

Glad du liker bildet mitt, Per Einar! Ikke all grafitti er herping, syns jeg. På dette stedet var det mye bra. Men ikke akkurat det vi ser nærmest her da.

Brit
Inger-Lise S.

Hei Brit! Et fint motiv! Jeg liker komposisjonen du har valgt. Meget bra!

Inger-Lise:)
Brit M.

Takk for gode ord, Inger-Lise!

Brit
Terje M.

Hei.

Fin komposisjon hvor blikket ledes opp trappa og mot fyret. Synes det er litt synd med grafitti på slike steder, men det kan ikke du noe for.

Mvh
Terje
Ingar Leon B.

Hei Brit! Kan desverre ikke gi deg en fototeknisk vurdering av bildet siden jeg er for fersk i faget. Men visuelt og utrykksmessig synes jeg dette bildet var utrolig bra. I motsetning til mannen som ga komentaren over, likte jeg faktisk at det var grafitti med på bildet (på tross av at jeg personlig er i mot at grafitti blir sprayet på uegnede steder). Grunnen er at grafittien representerer det nye urbane globale, mens fyrtårnet er ett gammelt symbol på ekte Norsk kystkultur og historie. Tilsammen gir det ett godt visuelt utrykk av hvordan dagens Norge er/har blitt. Lykke til videre!:)

Mvh ILB
Brit M.

Takk for fine kommentarer, Terje og Ingar!
Ingar: De fleste setter pris på å få høre hvilket inntrykk bildet gir, om det gir noe, om betrakteren får noen assosiasjoner osv, det vil si akkurat en slik kommentar du skrev. Vanligvis, eller som regel er det førsteinntrykket som fenger oss ved bilder, så ser man på det tekniske (vil jeg tro)
Er ganske fersk selv, begynte å fotografere i mars.
Jeg er enig i ditt syn på grafitti som et uttrykk for dagens Norge, og det er trist, syns jeg.
Fyrtårnet tror jeg ikke er norskbygd. Det står ved tyskernes store bunkersanlegg ved Lade. Det er et temmelig stygt område, jeg har flere bilder jeg skal legge inn.
Takk igjen for tanker og innspill.

Brit
Tom T.

Hei!

Liker graffitien, som blir en bra kontrast til fyret. Blikket mitt dratt mot høyre grafitti vegg, lengst ut til høyre, er det til tenkt? Etter mitt syn, må veggen lengst til høyre bort, da blir fyret det naturlig fokus punkt. Fine farger og himmelen er godt eksponert.

TomT
Brit M.

Takk for kommentar, Tom, tar poenget ditt her. Jeg har tenkt i ettertid at det egentlig ikke var fyret som var hovedmotivet. Jeg mener, hvis fyret ikke var der ville jeg tatt bildet uansett og da ble det greit med litt rakkel og rot...
Vet ikke riktig, fikk litt å tenke på...
Brit
Liv F. D.

Hei Brit,
stilig komp på dette bildet. Kontrastene er på plass. Likte det!
mvh
Liv '')
Fred S.

Pen komp, og ei fyrlykt med gamle, taggete murvegger ? Hvor finner en slike kuriositeter ? Gammelt kystfort, eller tysk festningverk ? Pussig kontrast, snedig bilde.

vh fred
Brit M.

Takk for kommentarer, dere to.
Liv: hyggelig du likte bildet mitt.
Fred: Dette finner du på Lade. Jeg går ut fra at det er et forsvarsverk tyskerne bygde for å beskytte ubåtbasen på Dora, det ligger i andre enden av samme bukta. Ellers morsomt å høre ord som pussig og snedig fra deg...:-)
Litt pussig...og snedig, faktisk.

Brit :-)
Tove H.

Fint med taggingen, men bare som kontrast til fyret. Ville endret navn, hvis fyret ikke er hovedmotiv....? Et velkomponert, fortellende og bra ladebilde hvor ulike epoker har satt sine spor.
Mvh Tove
Brit M.

Takk for fin kommentar, Tove! Njæh, tror navnet får stå, det er jo et fyr. Artig at du syns det var fortellende. Kom til å tenke på en stein jeg så (leste) engang. Det var en runestein, på den sto det: Hadiwalafur (Halvor) risset denne. Så det var tagging før også, og for oss, mer estetisk og morsom, sånn i ettertid.

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu