--'-
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon 18-70/3.5-4.5 G
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291231} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Isar P.

I dette bildet synes eg det er alt for mye i bakgrunnen, skulle heller hatt med mye mer av steinene i forgrunnen for aa lede blikket inn i bildet. Dette ble bare kjedelig.
Avsluttet .

God kveld.

Synes dette ble ett godt bilde av havet.God eksponering.Kunne godt vert noe mer steiner i forgrunnen.Liker fyret i bakgrunn.

MVH
TGM
Avsluttet .

Liker dette.
Flott sløring og fine farger.
Fin dybde pg enkelt fin motiv.
Hilsen Tone!
Elise S.

Enig med Tone her. Herlig bilde. Sløring, lys, farger og detaljer. Veldig pent.
-Elise-
Sven David H.

Jeg er enig at det kunne vært litt mer steiner, men dette var alt annet en kjedelig! Jeg synes lys og eksponering var meget bra!
Thorbjørn R.

Jeg synes det hvite partiet fra stenene til det havet blir blått er litt for dominerende. Jeg er derfor enig med de som ønsker litt flere steiner her.

For øvrig er dette bra. Bølgen som bygger seg opp er fin. Akkurat passe utsnitt av dekorativ himmel. Fyrlykten er flott plassert.

Mvh Thorbjørn
Dan S.

liker stemningen og bevegelsen du har fanget i bildet..syns det allikevel blir mye uinteressant rom i mellom steinene og bølgen,blikket flikker frem og tilbake mellom de.teknisk har du gjort en god jobb:)mvh Dan Sandmoen
Wenche J.

Hei Christian
Teknisk meget bra bilde. Jeg liker de sarte og elegante fargetonene på havet og på himmelen. Fin sløring og god dybde som fører inn i bildet til horisonten og den lille lykten.
Øynene flyr mellom horisonten og stenene og finner ikke hvile, men hvem trenger hvile? En smaksak kansje.
Mvh Wenche
Tove H.

God stemning fra havet med fin sløring. Kunne ønsket å se mer av steinene i forgrunnen. Forgrunnen kunne da evt. blitt et eget bilde...
Hilsen Tove
Torild H.

Tykkjer du fyller opp biletflata på ein god måte her!
Kanskje, ved fyrste øyekast kan lys mellomgrunn virka litt for stor, men den oppbyggande bølga har nok kraft og spenning i seg, og gjer seg klar til å bryta seg over den kvite flata i retning mot steinane, slik at flatedeling fungerer godt likevel, slik eg ser det. Sånn sett: Passe med steinar i forgrunn.
Mvh Torild
Ivar B.

Velkjent stemning fra mølen? dette. Flott lukkertid som gir fin bevegelse og struktur i vannet. Jeg liker det store mellompartiet her, og er enig med Torild. Liker enkelheten. Mvh Ivar.
Åsmund I.

Vakkert fra mølen dette. Jeg har litt liten skjerm, så jeg får ikke sett hele bildet i ett, men prøver å si noe allikevel. Jeg liker fargene veldig godt. Hvordan de kalde. duse fargetonene går igjen i hele bildet. Ingen skjærende og masete farger som ødelegger roen. Komposisjonen er, slike jeg ser det, veldig fin. du utnytter hele bildeflaten på en god måte, og har en fin balanse i bildet. Akkurat passe stein, akkurat passe himmel. Mellompartiet kunne blitt kjedelig, men bølgen og teksturen i sjøen gjør at det ikke blir det. Prikken over ien, om man skulle trenge det, må jo være lykta i horisonten. Pent bilde.

Mvh Åsmund
Liv F. D.

Hei Christian.
nydelig og stemningsfullt bilde. Likte farger og lys. Kjempeflott dette!
mvh
Liv '')
Christian H.

Takk til alle for fine kommentarer. Syntes det er bra det er delte meninger om flateutnyttelsen - jeg har selv vært i tvil. Det som mange etterlyser skjules av havet, men bare delvis og nok til at jeg personlig syntes det holder.

Ivar B: Helt korrekt vedr lokasjon.
Kjell Sigurd S.

Flotte kjølige toner i en, etter min mening, godt valgt komposisjon. Fint strekk i bildet og plasseringen av fyret såpass langt ut i bildekanten faller i god jord hos meg. Er ikke så veldig glad i sløret hav, men du holder deg på riktig side av streken her. Litt usikker på bølgen, ville kanskje ventet til den bryter. Severdig naturfoto.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu