Skarv
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon 500/4 P
  • Blender-
  • FilmtypeRAW, ISO 1250
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger328
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291973} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Chris Eric B.

hei hei Christian, utrolig fine ferske/friske farger i dette bildet , likte skyleget på toppen av bildet .. fint lys. Likte dette

takk får din kommentar foresten

Vh Chris E
Åsmund I.

Sinnsyke farger... Kanskje litt vel sinnsyke? Nærmest giftiggul farge på himmelen... Passer kanskje bra i disse Al Gore-tider? Jeg liker komposisjonen. Fint oppbygd, fra skyene øverst til lykta med skarven på og det (veldig!) blå vannet. Imponerende forresten, på 500mm og iso 1250 i det lyset... D300 er flink med støy! Brillefin detaljgjengivelse. Silhuetten er fin, men fargene... njaaeeei... Litt over toppen?

Mvh Åsmund

PS: Igjen: Grattis med nytt kamera ;)
Frode F.

Grisefine farger og god komp her. Kanskje litt vel sterke farger som nevnt, men jeg synes det er pent for det :)

Den lille prikken midt i bildet på sjøen forstyrrer meg litt og kunne godt vært borte, men ellers er dette bare stilig :)

FF
Dan S.

syns fargene gjør hele bildet,sammen med silhuetten av dingsen og skarven..som forøvrig er godt plassert i bildeflaten..lekkert dette Christian!mvh Dan Sandmoen
Tore V.

Virkelig et stilig bilde. Enig i at fargene her er flotte og komposisjonen topp.
Vegard L.

Artig dette :-). Den gule himmelen går greitt, men sjøen blir vel blå. Kanskje dempe denne litt?
Vegard
Arvid B.

Veldig flott komponert, Christian, med skydotten i toppen som det lille ekstra. Herlige fargekontraster som rammer inn det nakne seglmerket med skarven i toppen. Annerledes og spennende!

Får anbefaling av meg!

mvh

Arvid B
Thorbjørn R.

Ble litt voldsomme farger, særlig på sjøen. For øvrig velkomponert og bra.

Mvh Thorbjørn
Kjell Sigurd S.

Ja her har du dratt skikkelig i spakene. Liker det smått grafiske uttrykket dette gir. Skyene er viktige for innramming. Selve hovedmotivet blir litt smått og bildet bæres kanskje litt mye av sjø og himmel.

Kjell S
Tor Olav O.

God komposisjon og fint flatebruk, men litt langt unne selve motivet og kanskje litt vel sterke farger ! mvh Tor Olav
Stig Børre E.

Oj - nå ble jeg nesten redd for at skjermen skulle eksplodere.
Syke farger, men jeg syns det absolutt tilfører bildet noe. Høy oppmerksomhetsfaktor.
Bildet har blitt litt misshandlet av satureringen i det blå i bunn.
Komposisjonen er knallgod.

StigB
Christian H.

Takk for kommentarer alle sammen. Når det gjelder fargene har jeg ikke dratt i en eneste spak. Disse er rett ut fra kamera (så langt det er mulig med en raw-fil). Jeg har altså ikke gjort noe i etterkant for å endre fargene.
Når det er sagt: var det slik i ''virkeligheten''? Er det smakfult? :)
anders s.

fint bilde med herlige fargekontraster og bra komp.selv om skarven var knøttliten i bildet,så var den alikevel et artigt element i bildet.
mvh anders
Fredrik S.

Snakk om miljøbilde av skarven! :)

Likte bildet godt, med flotte fargar, og god komp.

Mvh Fredrik S
Roar K.

Nå vet jeg jo ikke hva bildet tåler. Men jeg kunne tenkt meg å forsøke å kutte bildet noe sånnt som tversover på midten og få mer skarv. Nå går jeg selvfølgelig ut fra bildets tittel som er skarv og da bør den være fremtredende i bildet. Antar du har stått langt unna for skarven ser jo ut som en liten mark der oppe på masta. For å få et skikkelig fuglebilde ut av dette burde du nok hatt en 400mm med 2x extender eller noe sånt.

De sterke fargene du har her lager jo et bilde i seg selv. Men det blir vel mer som et naturbilde å regne enn som et fuglebilde.

Roar
Åsmund I.

Det bør virkelig ikke kuttes i dette bildet. komposisjonen er vel bildets største styrke, slik jeg ser det. Slik jeg ser det viser det skarven og miljøet den lever i. Forøvrig ligger ikke bildet under kategorien ''fugler'', men ''natur'', så at det er mer et naturbilde enn et fuglebilde tror jeg ikke fotogarfen er så uenig i. Man bør ikke henge seg for mye opp i tittelen på et bilde...

Mvh Åsmund
Avsluttet .

Flott bilde med flotte farger og flott komposisjon.

TaS
ingeborg w.

Det var ikke først og fremst skarven jeg la merke til men når du har skrevet det... Komposisjonen er god, med havet, bøyen, den rene himmelen og skyene på toppen. De siste er viktige. Fargene er noe drøye, men var det sånn så var det sånn.
Bergliot E.

Stilrent og enkelt motiv men du verden så flott. Jeg syns ikke du bør kutte toppen....den hører med. Skarven er såpass liten at den vil aldri kunne bli så mye mer fremtreden om du kutter. Jeg syns at siluetten av stativet/skarven kom godt fram i den stor dimensjonen av himmel bak. Flott bilde.

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu