Té selger i Hurghada
Et gammelt bilde jeg børstet støv av! Jeg synes handlingen/motivet er fint men det tekninske er så som så. Jeg ser det er ikke helt i fokus, spørsmålet er om det gjør noe? Setter pris på ærlige tilbakemeldinger.
Bildet inngår i albumet egypt - studietur til egypt
Utstyr
  • Canon EOS 300
  • 28-90mm
  • Blender-
  • FilmtypeIlford 100 Delta B/W
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger207
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_299879} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anita N.

Jeg syns komposisjonen, motivet og historien i bildet er så bra at skarpheten kommer i annen rekke!
Anita Nilsen
Kjersti E. T.

takk for rask tilbakemelding! setter pris på det, synes også at motivet her er viktigst men er veldig usikker på om det er viktig nok.

kjersti
Unni F.

Et spennende motiv dette, fint i sepia.Men jeg synes nok uskarpheten skjemmer bildet en del. Det e r ikke vanskelig å få tak i historien eller ''budskapet'' i bildet men hadde nok ønsket at det var bedre teknisk.
Ser at bildet er scannet og det forklarer jo litt, - scannede bilder blir ikke så bra bestandig.
Hilsen Unni
Kjersti E. T.

Er egentlig litt ening med deg Unni, men det var ikke scanneren sin feil det var når jeg tok bildet. Og det er synd, man kan ikke gå tibake å ta det på nytt. takk for tilbakemelding. akkuart på slike bilder som det her (eksotiske) er det lett å gå i fella og tro at alt er bra, og jeg har ikke gjort det her men jeg la ut bildet for å se om hva folk mente med budskap VS/ teknikk!

kjersti
Kamran K.

likte dette bilde, vekker minner i mitt hode, situasjonen er fanget bra ellers, og behandlingen er bra nok for dem som ikke er helt med så er denne karen en mini coffeeshop på 2 bein, det skal vel ikke så mye til for å fange historien her...

MVH K.K
Kjersti E. T.

hei kamran! det var lenge siden! takk for den opplysningen ;D
var du med på denne turen? trodde du var i india, eller du har kanskje vært der senere?

kjersti
Kamran K.

dæven det var kjersti jo ;) jada lenge siden kan vi si... jeg endte med å bruke de tur pengene for den boten jeg fikk for å kjøre for fort, men jeg husker det var 2 brødere som solgte kald saft og te hver for seg der jeg vokte opp noe veldig likt denne karen på bilde.

hilsen Kamran
Torgeir Pande B.

Kjempe fint! Jeg synes at bilde gjør seg veldig godt som litt uskaprt og uklart, det gir det en viss stemning som jeg liker!

MVH:
Torgeir!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu