Artemis
Trener på dette med svart hund, og snø, men eg slit, ikke enkelt.. hunden blir for mørk.
tja..
Bildet inngår i albumet flatcoated retriever -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger203
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_301223} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Stig B.

Du traff jo ganske bra her Ann-Olaug, her er det detaljer i snøen og i pelsen, selv om en del av den blir en svart flate. Dersom du skal ha liv i pelsen må du trolig ha lavt sidelys.

Å eksponere nesten helt hvitt og helt svart i et bilde er en utfordrende oppgave for et kamera. Du må treffe godt med eksponeringa, og du tar vel i raw-format regner jeg med, som gir litt nedre resultater i bildefilen.

Fart og snø i luften er fine detaljer her.

Mvh Stig
Brita Helen E.

Hei!
Her synes jeg du har fått til et riktig så flott bilde. Det er som nevnt krevende å fotografere svart og hvitt,men synes du har eksponert dette veldig bra. Fine detaljer i både snø og pels. Artig uttrykk på hunden...ser ut som den akkurat har fått øye på noe,og tar sats for å løpe.. Herlig!
Synes flat coated ret. er verdens nydeligste hunder.. Vurderer å anskaffe meg en slik selv en dag,men kan enda for lite om rasen til å bestemme meg helt. I mellomtiden får jeg visst bare følge med på bildene av dine flotte hunder:-)

Mvh Brita...
Ann Kristin S.

Synes du har vært flink jeg i det lyset du har hatt. Svarte hunder er no hærk å fotografere. Jeg har gitt opp - og satser på golden som er lettere å få struktur i pelsen på. Har ingen gode råd å gi - men det er nok som Stig sier.
Artemis er en flott hund og her går det så snøen spruter.
Mvh Ann Kristin
Lars Kristian G.

Hei!

Fint hundebilde. Jeg liker skarpheten og fokusen du har her. Spruten av snø gir liv i en ellers svart hund :-) Flott uttrykk på hunden - godt fanget!

Mvh. LKG
Ann-Olaug T.

Hei
Takk for kjekke kommentarar, dette er eit bilde der eg brukte følgjemodus.
Skarpheita på hovudet blei brukbar, men eg ville gjerne hatt litt meir konturar i pelsen, mulig bilde kan takast med litt over eksponering, for å så under eksponere, og bruke to lag.
Sjølv synast eg bilde er brukbart teknisk, men kjedeleg motivmessig, vanskelig å få både i pose og sekk, men det vil eg gjerne ha ..
Mvh Ann-Olaug
Avsluttet .

Liker bildet. Spesielt tempoet over det.
Eva
Ann-Olaug T.

Hei Eva -Liz.
Takk for kommentaren :-)
Mvh Ann-Olaug
Karl-Ivar I.

Fint øyeblikksbilde og fin positur, men mørk hund og hvit
snø må være en utfordring å ta bilder i!
Ann-Olaug T.

Hei!
Takk for kommentar, ikkje enkelt dette, men eg kan ikke ta berre enkle bilder heller, må til med litt utfordringar.. trene på fototeknikkar må til skal ein bli betre.
Mvh Ann-Olaug
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu