sssssh....
Plutselig ble ett av lysene blåst ut... av feen til høyre... ( ser iallefall slik ut på bildet?)
Har brukt lommelykt og lang lukkertid.
Vel, vel...litt artig iallefall.
Bildet inngår i albumet Mystikk -
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon Nikkor 18-200
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker13s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger207
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_301254} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Dag I.

Hei Tove

Spennende saker du holder på med. Det som fenger mest er at jeg lurer på hvordan du har gått frem her. Synes at det er bra å prøve noe nytt å leke seg litt. Sannsynligvis vil man lære noe nytt mens man holder på.

Fortsett å prøve nye ting !

Mvh
Dag
Tove H.

Tusen takk for fin kommentar, Dag! Det er vel et ''så som så- bilde'', men la det ut pga det du skriver om ''lek''. Det jeg gjorde her, var å fotografere lys i et ellers stummende mørkt rom. Brukte lang lukkertid - og bildet er tatt mens jeg blåser ut lysene og lyser på røyken med lommelykt (med konsentrert lysstråle). Synes røyken ble til en alv, men der er det kanskje bare jeg som ser.... bildet er ikke det samme hvis det feks ser ut som rabbel....(?) Derfor fint med tikbakemeldinger - er det rett og slett mislykket ut over ''leken''?
Hilsen Tove
Fredrik S.

Hei Tove

Artig og kreativt dette!
Morsomt å kunne leike seg litt også! :)

Syntes resultatet vart bra også, eit spennande bilde, med både levande og kunstig lys, som begge er prega av den lange lukkertida.

Fine blånyansar.

Mvh Fredrik S
anders s.

kreativt og artig bilde tove
har sans for dine fotografiske krumspring:-)
ha en fin dag
mvh anders
Odd E. k.

Hei Tove!

Dette såg skummelt ut, der feen til høyre virker skummel. Kan vel også være usynligenkelte ganger, der bare den kalde gufsen kjennes. Flott formidlet i fine farger Tove.

Mvh

Odd E.
Lars B.

Hei Tove.
Gøy å eksperimentere - ''neonlysene'' til høyre virker jo i utgangspunktet litt uryddige, men etter hvert heller dekorative. Og skikkelsen som har gitt alt i sin utpust for å blåse ut lysene veier absolutt opp førsteinntrykket ;o)

Hilsen Lars
Avsluttet .

Et dekorativt og morsomt bilde du her har lagt ut, Tove.

Artige innfall er godt å ha med seg.

Hilsen fra Eivind.
Tove H.

Glad for at dere likte innfallet mitt, Fredrik, Anders, Odd.E, Lars og Eivind! Tusen takk for de positive kommentarene. Du ser at skikkelsen blåser ut lyset, Lars, flott at du nevner det, for det syntes jeg var litt tøft! Skikkelsen var usynlig til jeg lyste på den, Odd E - fornemmet visst et kaldt gufs...:-) Fint at du nevner blånyansene, Fredrik, for jeg er fornøyd med fargene. Hyggelig at dere liker de fotografiske krumspringene/innfallene, Anders og Eivind!
Ha en kreativ kveld!
Hilsen Tove
Helge R.

spennede, her gir du bort gode ideer,
:)Gorm
Tove H.

Tusen takk for kommentar, Helge! Jeg stter pris på at andre deler ideèr/erfaringer - og da må man dele selv også. Glad for å høre at du finner bildet spennende!
Hilsen Tove
Stig Børre E.

Du har en særegen og leken side ved deg. Det gir ofte severdige og spennende resultater. Akkurat dette bildet er jeg litt usikker på. Annerledes er det - men det griper meg ikke.

StigB
Tone A.

Hei Tove
Eit kreativt lysbilde kor blåtonane gir bildet eit friskt uttrykk i kontrast mot mørket og dei lyse flammane. Eit lys er sløkt med røyken som mjukar opp mot den svevande alven som bles.
Og det er kraft i pusten pga at flammane går bakover. Rett over flammane i venstresida er det eit støvkorn, men elles eit spanande bilde bilde kor lyslinjene i høgresida og blåtonane gjer det spesielt.
Kjempebra jobba.
:) Tone
Tove H.

Tusen takk for fine kommentarer, Stig Børre og Tone! Jeg var usikker på bildet selv, Stig Børre - lurte bl.a. på om ''alven'' ikke var tydelig nok...Ellers takk for fine ord om min ''lek/utforskerside''.
Tone - du beskriver bildet grundig og flott. Du så støvkornet, ja. Jeg irriterte meg ikke lite da jeg oppdaget det etter at bildet var lagt ut! Ble glad for at du så så godt alven som blåser... og ellers alt du så godt beskriver!
Ha en fin fredag!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu