shape and colour

Bildet inngår i albumet nature; shapes and form - bilder som beskriver naturens farger og former!
Utstyr
  • cannon EOS350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger156
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309711} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tor B.

Hei. Hverdagsmotiv fra en blomsterpotte med fine former og grønnfarger som like gjerne kunne vært i en serie som het ''Form og farge''. Lykke til videre. Mvh Tor.
Kjersti E. T.

takk for kritikk Tor Borg. jeg skulle gjerne visst hvor folk slike motiver står om de ikke står i en blomster krukke eller vase som dette var. jeg er fultendig klarover at bildet ikke er skarpt men det syntes jeg selv ikke var viktig. det jeg vil vitte er hva du mener som burde være anderledes for at de ikke skulle være hverdagslige? og hvorfor du i det hele tatt kikket innom dette bildet? tal velkommen i imot kritikk men ønsker gjerne at den skal være begrunnet slik at jeg kan lære noe og vokse på det!

kjersti
Ole-Kristian T.

Liker linjene og lyset i bildet. Synes dette var fint :)
Kjersti E. T.

takk for det Ole-Kristian, det var det jeg også syntes.

beklager alle skrive leifene i kommentaren min over, en stor svakhet jeg har når det er litt sent og skrivingen skal skje fort ;P
Tor B.

Hei Kjersti. Jeg tittet innom bildet fordi jeg syntes det var fine former og grønnfarger. Du har sett et motiv og skapt et fint foto av et ''hverdagsmotiv'' mange andre ikke ville sett muligheten i. Det var det jeg ville gi deg honnør for. Mvh Tor
Kjersti E. T.

hei
da beklager jeg at jeg missforstod deg. trodde du syntes den var verdagslig på en negativ måte. og det hadde vært grei for meg, vil gjerne også ha ris bare den er velbegrunnet. jeg trodde det du gav meg var helt meningsløs kritikk. (og slikt provoserer meg) men siden det var positivt ment var jo den grei, missforståelsen er oppklart. no hard feelings!

kjersti
;P
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu