Hus - tett i tett
Fra et besøk i det fraflyttede gruvesamfunnet El Ahouli i Marokko. Her ser man ''gaten'' mellom to arbeiderboliger.
Jeg liker det enkle og repeterende uttrykket på fasadene, ettpunktsperspektivet og måten bildet deles i to med skyggen fra taket.
Bildet inngår i albumet wasafiri - gjennom Afrika 2007-2008 - Et halvt års tur fra Sør-Afrika til Norge med en Toyota Landcruiser VX 80.
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EF-S17-85mm f/4-5.6 IS USM
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310472} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Lene L.

Liker komposisjonen og utsnittet..De litt slitte husene som står tett inntil hverandre som åpner seg mot flott landskap og himmel..Bra jobbet :-)

Regner med at du har hatt en flott tur,og at vi kommer til å få se mange fine bilder fra deg.

Lene
Gjermund H.

Hei Marius - Så hyggelig å se deg her... :o)

Her har du gjort en fin jobb. Du har jo allerede nevnt skyggedelingen, og det repeterende... Liker de fine jordfargen, og komposisjonen godt! Alt i alt et veldig godt bilde !
Det blir, som Lene sier, morsomt å se hvilke flere spennende motiver du har fanget på veien.

Ha en fin helg!
Gjermund H
Marius S.

Hei!

Takk, for hyggelige kommentarer dere! Afrika har blitt behørig fotografert og jeg tror ikke jeg overdriver hvis jeg sier at jeg har tatt godt over 10 000 bilder. Så her skal det ikke stå på Afrika-bilder fremover :)

Moro, å se deg her inne Gjermund. Skal ta meg en titt på bildene dine, når ting har roet seg litt ned her hjemme. Kom hjem onsdag forrige uke, så her har det vært mye familiebesøk i det siste...

marius
Anette O.

Dette var stilig! Herlige jordfarger, morsomme linjer, skygge som deler bildet. Gleder meg til aa se flere av bildene fra turen.

Anette
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu