Kveldslys på Hvaler
bilde fra ihøst tatt i Brattestø på Hvaler
Utstyr
  • Canon EOS 1D markll
  • Canon 25-105mm 1:4 L IS USM
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/50s
  • Filmtyperaw iso 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310943} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Inger-Lise S.
Oj, dette er vakkert! For noen fargenyanser, for et lys og flott struktur. Nydelig motiv i god komposisjon.

Inger-Lise
Mette B.
Hei John
Jeg må si at jeg er imponert over bildene dine! Du har et utrolig sug i bildene dine og flotte farger. Men når det gjelder dette bilde synes jeg himmelen var noe overarbeidet? Fargene i stenene og spruten fra havet var kjempeflott, men som sagt så er det noe med himmelen som ikke faller helt i smak hos meg.
Men ellers synes jeg du har han egenart som er helt spesiell, kan jeg spørre om det er HDR? Evt. lager du flere bilder av én RAW-fil, eller tar du flere eksponeringer?
Jeg legger deg til som bokmerke og vil følge med på dine bilder!
Stå på, du er kjempeflink!

mvh
Mette
Anne Kari Berg K.
Hei,

det negative først, jeg er enig med foregående at dette bildet virker litt for overarbeidet - fargene blir litt too much for meg. Det er vel en hdr dette? De svovelgule fargene gir meg en litt sånn dommedagsfølelse som jeg ikke syns passer på dette nydelige landskapet.

Ellers er utsnitt og komposisjon bra, fin skarphet i bølgespruten på steinene.


Anne Kari
Knut Jørgen B.
I og med at bildet ligger på kritikken.
Dette bildet lyser HDR lang vei, og det ser absolutt ikke ekte ut.
Om du hadde lagt ut en versjon der du ikke hadde overdrevet bruken av dette fine verktøyet så mye kunne du fått et bra bilde.
Avsluttet .
Fint og vakkert. Syns fargene kanskje er litt sterke etter min smak. Men Hvaler er jo ett vakkert sted. Peace out
Ole A. V.
Motiv, komposisjon og dybde er bra, men oversatureringen og tonemappingeffekten, særlig på himmelen, har jeg liten sans for.
Steinulf L.
Må nok si meg enig med Ole A over. Fotografisk bra, men etterbehandlingen er ''overdone''.
john a.
hei alle
må nok skuffe dere dette er ikke et hdr bilde bilde er laget av 1 eksp. uten tonemapping takker så mye for kom.

mvh john
Monica J.
Hei John.
Dette er imponerende! Bra fager som står veldig fint til hverandre. Dette gir bildet en god og varm glød, samtidig som skyene også er litt truende. Litt i stuss på om jeg kanskje syns fargene er noe unaturlige, men dette gjør samtidig bildet spennende og annerledes. Liker veldig godt draget i skyene, men tror jeg ville kuttet bort en del øverst da det er noe med skyene jeg ikke helt blir fortrolig med...
Ha en fin fotouke videre! Mvh Monica
Arve K.
Flott bilde. Meget bra eksponert og god komposisjon. Kanskje har du dratt litt vel mye i spakene hva gjelder saturering, men det er smak og behag.
Tove H.
Flott komponert med god dybde og flott lys! Jeg liker kraftige farger, men synes dette ble litt i meste laget. Men likevel et praktfullt bilde!
Hilsen Tove
Inger-Lise S.
Noen motiver, ikke minst enkelte naturskildringer, tåler at man drar litt hardt i spakene. Dette er etter min mening et slikt. Personlig tror jeg at nettopp fargene gir dette bildet et ekstra løft. Også lyset.

Inger-Lise
Per Harald G.
Eg syns dette er eit eksempel på overdriving. Eit flott bilde, som desverre er blitt forringa av overdreven bruk av HDR. Det hadde vore interessant å sjå ein meir moderat versjon.
Tor Eirik P.
Tydelig et bilde som engasjerer i alle fall. Om du har lykkes skal jeg overlate til hver enkelt betrakter å vurdere, men personlig synes jeg absolutt at bildet har noe for seg! Bildet har en enorm dybde, og jeg synes koposisjonen funker ganske bra. Fargene er overdrevet... javel, hva så sier nå jeg. Det er tydelig at bildet ikke skal være noen dokumentasjon, men heller et vakkert kunstverk, og da synes jeg det er helt i orden å dra litt hardt i spakene av og til! Tviler egentlig litt på at dette bildet hadde vært så spesielt i en mer moderat versjon.
Kunne kanskje vurdert en liten kutting av høgresiden?

Mvh Tor Eirik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu