Familie
Første forsøk med nytt studio.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger315
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_313429} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ole-Kristian T.

Synes dette var meget vellykket, det skal noe til å få fem personer til å se bra ut på en gang, men det har du klart her, masse glede og liv i bildet, bra arrangert og komponert. Lyset ser bra ut også så langt jeg (ikke) har greie på det :) Koselig bilde :)
Jan-Torstein H.

Hei !!! Dette var et nydelig familiebilde med liv i, og glade mennesker. Ser ut som en lykkelig familie. Herlig komposisjon, skarpt og flott og med fine farger. Flott med den hvite bakgrunnen, som ikke stjeler oppmerksomheten ifra hovedmotivet. Herlig dette her ! Mvh Jan-Torstein.
svein ove a.

Hei takk for komentarer,Er selv veldig fornøyd med bildet,men kunne tenkt meg blikk kontakt med øverste mann men man kan jo ikke få alt man ønsker seg.

soa
Anne-Grethe S.

Hei Svein Ove

Eg må seie at det var eit vellykka forsøk. Utruleg livleg bilde der alle er med. Til og med den minste. Eg synest ikkje det gjere noko om eldste gutten ikkje ser i kamera, men forstår like vel ditt ønske om det. Perfeksjonist?? ;-) Bra egenskap det.
Eg synest du har lyssatt veldig fint.

Som regel kjem det noko pirk frå meg. Ikkje for å være stygg, men fordi det nesten alltid er noko som kan gjerast annerledes eller bedre. Pirket frå meg denne gang er refleksane i golvet. Eg ser du har ''kutta'' av refleksane i nedre bildekant. Overgangen mellom refleksane og det kvite under blei litt for brå, synest eg. Eg hadde likt det bedre dersom overgangen hadde vore enda mjukare. Men dette er jo smak og behag. Ville berre nevne det.


Mvh
Anne-Grethe
svein ove a.

Hei Anne.

Takk for tilbakemelding,er viktig med andre sine syn på bilder for og få øynene opp for nye momenter.

Liker d baby bilde du har i montage,kommer til og prøve meg på et slik bilde ved første anleding.
Er gulvet ditt så blankt eller lager du speiling etter på?

ha en kjempe fin kveld.

soa
Anne-Grethe S.

Golvet er nok ganske så blankt, så speilingen kjem av seg sjølv
Kathrine Å.

Jeg er helt enig med de andre. Dette var et familieportrett med liv i. Her skinner litt av personligheten til de enkelte gjennom. Det synes jeg er viktig. Lys og eksponering er perfekt. Ingenting å utsette på dette. Jeg har selv jobbet hos en fotograf, så jeg vet at det ikke alltid er like lett å få bakgrunnen så hvit og klar som du har fått den her.
Mvh Kathrine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu