Presttinden
Dramatisk landskap i godt lys
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EFS 17-85mm 4-5,6 USM IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger218
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_313998} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
peter b.

Hei Jarve,

En flott komposisjon.
Synes at bildets høyre og venstreside har nokså ulike fargetoner. Videre synes jeg at forgrunnen ble i mørkeste laget.
Hadde vært moro å sett bildet i endret versjon -
Hva syns du selv?

Hilsen
Peter
Gunnar G.

Mye fint og spennende dramatisk utgangspunkt her! Problemet slik jeg ser det, og her er dette faktisk bokstavelig ment, er at øynene flakker fra den ene siden til den andre, uten å kunne bestemme seg. Slik sett deler jeg vel synet til Peter. I alle fall deler synet seg for meg i bildet ditt.
Løsning?
Et forslag er å dele bildet i to midt på. Da får du to dramatiske bilder, som hver for seg kan forsvare sin rett. Da blir det også mere logikk over ditt fargevalg på venstre billedside, siden dette da blir et eget bilde. Hvis du velger å beholde bildet som en enhet, ville det være interessant å se det med samme fargetone over hele billedflaten, enten rent s/h, tonet eller med sine rette naturlige farger. Og så håper jeg du har noe mere bilde utfor venstre billedkant, siden jeg synes det kanskje er litt knapt med ''luft'' mellom toppen og billedkanten. Kanskje skulle du også se litt på kontrast/lys, siden store deler av snøen på venstre side er helt ''utbrent'' (ingen detaljer). Men det kan godt hende at nettopp den høye kontrasten du har valgt er det som ''gjør'' dette bildet.
hilsen Gunnar
Jarle H.

Tusen takk til dere begge for meget konstruktive kommentarer. Jeg skal se på det du sier Gunnar, jeg ser at du har rett i det du sier. Det er mere luft å hente på venstre side i det panoramabildet (webversjon er croppet en del) og jeg skal forsøke meg med en jevn toning i hele bildet. Versjon 2 kommer i løpet av de nærmeste dagene :-D Igjen; takk til dere begge to.


mvh Jarle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu