Utstyr
  • Nikon D50
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger154
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_314700} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Hei,
Ett nydelig bilde med vakre farger, skulle gjerne sett det større.

Venlig hilsen Lillian.
Gunnar G.

Anne Grethe!
Jeg forstår godt at du ville ta et bilde av denne flammende himmelen. Så bakgrunnen i bildet er helt supert. Det som ikke er like fantastisk er forgrunnen. Du har valgt å legge belysningen og fargetonene i himmelen, noe som gir en nesten helt ren silhuettvirkning på forgrunnen. Det er helt OK, men betingelsen for å lykkes er at forgrunnen da er interessant å se på, gjerne som renskårne grafiske flater og figurer. Et eksempel på dette er kirketårn. Derimot virker et buskas, som du har til venstre i bildet, ikke like grafisk renskårent. Tvert om framstår det mere som rot, særlig fordi det er en mørk sky like bak, slik at det ikke er noen silhuett-effekt her.

En mulig løsning på bildet hadde for eksempel vært at du kun konsentrrerte deg om kirketårnet (evt. kirken). Et lite kompositorisk triks: Hvis du deler bildet inn i tre deler med tre loddrette streker (kall dem gjerne A,B og C), så kan du plassere kirketårnet enten på A-linjen eller C-linjen, men helst ikke på B-linjen, altså midt i bildet. Med den fantastiske himmelen ville trolig dette vært tilstrekkelig til å lage et enda bedre bilde enn det du har her.

Tilslutt, du bør prøve å gjøre bildene dine litt større.
hilsen Gunnar
Ann Kristin S.

Flott himmel med flotte farger, flotte siluetter av kirketårnet. Etter Gunnars lille kurs ser jeg at buskaset ikke er så interessant.
Et flott stemningsfullt bilde som med fordel kunne vært større.
Mvh Ann Kristin
Anne Grethe V.

Tusen takk for kommentarer, er godt med tilbakemeldinger. Er igrunn enig med deg Gunnar, og kommer til å prøve å leke meg litt med det når jeg får tid. Tror faktisk det kan bli utrolig bra jeg og. :-)

Men tross alt så er jeg fersk på dette med foto, så er utrolig glad for kritikk og kommentarer.

Anne Grethe :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu