Nydelig…
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger191
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_322479} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ann Kristin S.

Hellandussen for en nydelig liten krabat. Slik skulle de vært i månedsvis.... men blir så altfor for store. Men hver måned i en valps liv har sin sjarm. Jeg husker i hvertfall bare det som var sjarmerende iflg min mann.Vi snakker om hund nr. 2 og han husker våkenetter, tissing på gulv, dyrlegebesøk og alskens ugreie, mens jeg nok har litt alzheimer.....
Valpen din var i hvertfall kjempesøt og du har tatt et flott bilde av den. Skarpt fint ansikt og god dybde i bilde. Fine farger med lekene i forgrunn.
Yess.... jeg VIL ha hund nr. 2.
God sommerdag til deg fra Ann Kristin
Avsluttet .

Hei Ann-Olaug
Helt umulig for meg å gi en saklig kommentar til dette bildet:) Skal hente vår nummer 2 om ei uke.
Men er enig med Ann Kristin at bildet er godt.Ikke enkelt å få de lyse partiene gode i skarpt sollys.
Hvor hører valpen hjemme?
Mvh
Eva
Ann-Olaug T.

Hei!
Takk for kommentarane, herlege golden kvalpar ja, dette er eit kvalitetskull med kvalpar, og eg røper ikkje opphavet. Eva- Liz du kan få ein melding vis du ønskjer det.

Sjølve bildet er eg godt nøgd med, eg prøver og etterstreber litt alternative positurer på hunde bilda mine, om eg lykkast kan diskuterast, men sjølve synast eg dette blei brukbart, om lyset er noko hardt med skapt sol.
Mvh Ann-Olaug
Arnold H.

Hei Ann-Olaug

Golden er golden - det finst nesten ingen annan hund. Fint bilde, om enn litt hardt lys og mørke skuggar, men slik er det i sterkt sollys. Sjølv har eg eksperimentert litt med blits i sollys, ofte med hell. Reflekksjerm kan òg vere lurt.

mvh
Arnold
Anita M. S.

Et artig bilde av en nydelig krabat!
Mvh Anita
Ann-Olaug T.

Hei!
Takker for kommentarane til dere også, kvalpebilde er kjekt og det går unna, her må det knipsast fort og i rette øyeblikk, slett ikkje enkelt.
Eg liker skarpe utrykk, og i bevegelse, og å kombinere dette er ikkje alltid vellukka.. Blits er ikkje alternativ for meg det bruker eg lite, er ikkje fortruleg med det.
Mvh Ann-Olaug
Per T.

Et flott bilde av en nydelig hund! Bra fokus. Den har et artig uttrykk i øynene. Ser ut som den har noe morsomt i sikte. Mvh Per
Ann-Olaug T.

Hei!

Takk for kommentaren, hyggelig at mange liker hundebilde her inn.

Mvh Ann-Olaug
Stig B.

Her er det litt bevegelse og litt mer tegn på aktivitet og engasjement enn ved et pent profilbilde.

Likte situasjonen godt, men bildet hadde for meg for mange element. Tror jeg ville ha beskåret toppen, helt ned til under de sterke fargene på hytte(?)veggen (toppen av steinene), selv om halen da kuttes så gir det en sterk fokus på hunden og dens hovedinteresse.

Mvh Stig
Ann-Olaug T.

Hei!

Takk for kommentaren, her eg ikkje einig, eg ville bruke fargane i bakgrunnen som litt fyr til bilde, men om eg lykkast er det nokk delte meiningar om.
Eg brukte fargane i bakgrunnen bevist, for å tilføre litt farge, då synast eg at å klippe bort det eg hadde planlagt er litt bortkasta.
Bilde er ikkje av dei store blinka, men :)
Mvh Ann-Olaug
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu