Parti fra Øvre Holmegate i Stavanger
Bygningene i Øvre Holmegate i Stavanger sentrum som ligger mellom Kirkegata og Østervåg, inngår i prosjektet Kul kultur. Her er fasadene malt i friske, utradisjonelle farger. Resultatet har vært omdiskutert, men basert på positive tilbakemeldinger vurderer kommunen prosjektet som vellykket. Bygningene på bildet har adresse Kirkegata 41, Øvre Holmegate 21-31 og Østervåg 36. Bildet er tatt 27.03.2008.
Bildet inngår i albumet Trehusbyen Stavanger -
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Brennvidde4,6mm
  • Blender-
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_322587} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Johan S.

Jeg har veldig sans for dette ''dokumentasjonsprosjektet'' ditt. Har du vurdert å ta bildene på en annen tid på døgnet når lyset er mer spennende? Tenker på tiden rett etter at solen har stått opp eller rett før den går ned. Ved siste tidspunkt er det kanskje mer folk og de er viktige i bildet ditt (kanskje du skulle vært enda tøffere med mennesker enn du er på dette bildet og gå nærmere?).

mvh
Johan
Avsluttet .

Er enig med Johan om lyset, midt på dagen og med overskyet vær blir himmelen veldig hvit og ''flat'', med lite spennende kontrast. motivet ser da ofte litt ut som det er blitt klippet ut og limt på et hvitt papir:) men Holmegaten er et spennede motiv, er spent på fremtidige bilder!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu