Uvær på vei?
Har så vidt prøvd meg litt på HDR, synes effekten er veldig stilig. Gi gjerne tilbakemeldinger på hva jeg kan gjøre bedre ;)
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Sigma 18-200mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_323053} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ole-Kristian T.

Jeg er ingen ekspert på HDR, men har sett ganske mange bildeversjoner av effekten. Det ser ut til at du har kommet veldig bra ut av det, i hvert fall har du ikke overdrevet effekten som noen gjør i begynnelsen. Synes dette var et flott bilde med nydelige grønne åkrer og trær samt en fin himmel med interessante og forskjellige skyer. Pent :)
Avsluttet .

Hei Ingeborg,

Synes du har lykkes bra her. Passe kontrast og farge. Fint utsnitt og tekn bra. Jeg personlig benytter tonemapping istede for hdr.

Fint levert.

mvh
Tommy
Bent U.

Har selv aldri hørt om HDR, men bildet som sådan synes jeg ble veldig bra. Fargene og kontrastene er fasinerende. Mvh Bent
Eli R.

Jeg syns himmelen ble veldig fin - ofte er det såpass fart i sånne skyer at det ikke er så lett å få de til å henge sammen som en.
Det grønne foran syns jeg er litt i grønneste laget, og HDR gir noen ganger litt flat texture i dagslys syns jeg. Jeg ville vurdert å lagt det beste grønne fra bildene dine oppå dette her, og kanskje redusere opacity. Eller noe sånt.
Hvis Tommy kommer tilbake så håper jeg han sier noe om forskjell på HDR og Tone Mapping for jeg trodde det var samme sak :-)
- Eli
Ingeborg L.

Ja, trodde også det var samme. ^^ Jeg trykker på HDR i programmet, på Generate også Tone Mapping, så det blir vel for så vidt begge deler. Men jeg kan som sagt ikke alt for mye om dette.

Takk for kommentarer hvertfall =)
Eli R.

Har mailet med Tommy som fortale at han lager en tiff fra en raw file og tar bare tiff'en inn i Photomatix og gjør Tone Mapping på bare den filen. Tone Mapping er jo ellers trinn to i prosessen.
- Eli
Avsluttet .

Synes dette bel kjempebra! Prøver meg selv på HDR, men har ikke fått det så bra til ennå...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu