grågåsportrett
tok meg en liten tur til østensjøvannet i går kveld,er jo rene godtebutikken der:-)
hadde aldri trodd at det var så vilt som det var,eller rettere sagt tamt:-)
kommer til å bruke noen kvelder der for å trene litt på fluktbilder,som kan være nyttig å bli litt bedre på,men dette er nok ikke en plass jeg kommer til å bruke så mye tid på,da jeg liker meg bedre i villmarka.
helt greit,men ikke noe spesielt spennende
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-07-01 17:41:28
    Versjon #2
Utstyr
  • canon 40d
  • 300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger257
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326246} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Espen V.

Hei Anders!

Er det dagens absolutt siste solstråler dette? Ser ut som den strekker hals for å nyte sola enda noen minutter. Et helt ålreit Grågås-portrett dette. Synes bakgrunnen din har en fin blåfarge. Som du selv sier, ikke spesiellt spennende, men må det være det hver gang?

Ellers er Østensjøvannet utvilsomt et bra sted å trene fluktbilder på. Har gjort det selv flere ganger. Veldig greit når sjansene kommer uten for lange opphold. Det er vel i sørenden av vannet det er mest tam fugl. Jeg synes det er vesentlig bedre lenger nord og det er heller ikke slike mengder som i sørenden. Uansett er vannet helt unikt både med hensyn til artsmangfold og beliggenhet så nære storbyen.

Mvh
Espen
Eli R.

Jeg syns jo gåsa er pen, men at lyset deler den i to syns jeg er litt merkelig :-) Ville hatt enten-eller . (Uten en logisk forklaring)
- Eli
Inger-Lise S.

Hei Anders! Et godt teknisk bilde! Sol der det er viktigst. Flott fokus på øyet, kledelig bakgrunn. Godt balansert komposisjon.
Du skriver at det ikke er spesielt spennende, men jeg syns ikke et bilde nødvendigvis må være det, og de færreste er det ;-)

Jeg har besøkt Østensjøvannet en gang jeg og, og ble som du overrasket.
Et fint sted:)

Inger-Lise

Marcus V.

Helt ok. Grei skarphet, fine farger. Skyggen på nebbet trekker ned.
anders s.

takk for rask og hyggelig respons på bildet mitt espen,eli,inger lise og marcus.

espen-nei det trenger ikke alltid å være spennende,men i lengda så kan slike bilder kanskje bli litt statiske.

eli-jeg forstår hva du vil frem til,jeg har sikkert 20 bilder av gåsa med sollyset over hele hodet,men disse syntes jeg ble litt for vanlige.

ha en fin dag videre
mvh anders


Liv F. D.

Hei Anders.
Flott og nært bilde av gåsa. Skarpt og fint i fargene. Begge versjonene var fine, men aller finest var alikevel #2. Nydelig sløret bakgrunn og flotte farger.
hilsen
Liv '')
Avsluttet .

God kveld,

Fine bilder Anders. Mye og ta bilder av der ja..

mvh
Tommy
Inger-Lise S.

Hei igjen! Jeg syns v#2 ble enda bedre! Bakgrunnen er aldeles nydelig! Og
gåsa skarpere. Flott lys!

Inger-Lse
Øyvind S.

Flott portrett, likte best v2, utrolig fin bakgrunn du har fått til her, fint lys.... dette var meget bra Anders...
mvh Øyvind
anders s.

tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger på bildet mitt liv,tommy,inger lise og øyvind,koslig at dere likte bildet mitt.

mvh anders
Henning G.

Hei Anders. Synes det er imponerende at du avsetter god tid til trening på ulike metoder - som f.eks. fluktbilder. Skal bli interessant å se noen av dem etter hvert. Begge versjonene av gåsa har sine gode sider. V/1 virker som hun ser på deg og strekker hals for å komme i sola. V/2 har en veldig ''beroligende'' bakgrunn - stilig. Skarpheten er nesten unødvendig å kommentere - den er alltid eminent. Henning
Jani F.

Hei Anders! Helt greit, men ikke noe særlig spennende er din egen kommentar, det er eg ikkje einig i!;) I forhold til versjon#2 kan du kanskje seie det, sjølv om portrettet er klart og fint med flott bakgrunn. Versjon#1 har det lille ekstra etter mi meining. Skyggen som deler ansiktet gjer at dette blir noko meir.. gåsa som skikkelig nyter dei siste solstrålane. Lyset framhever det viktigaste, blikket...Dette likte eg godt! Versjon#2 vart litt for ordinær etter mitt syn. Du er flink Anders, det er det ingen tvil om:)
Ynskjer deg ein fin sumarferie med masse blinkskudd som du kan dele med oss andre:)
Mvh Jani.......:)
Aina s.

Enig med Jani her. V1 er flott og har det lille ekstra. God blikk kontakt, og for et nydelig blikk! Falt for dette. Aner ikke hva gåsa tenker, men synes du har fanget gåsesjelen her. Hadde kanskje også vært fint i sh. Et meget bra portrett.

Mvh Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu