Et barn er født
Min andre datter, Nanna, som ble født i går.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_332005} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Monika Frisvold V.

En ekte keiserinne.. Gratulerer :D
mvh monika
marit helene e.

Gratulerer så masse!!! Har selv fått 3 fine barn på samme måten ;)
Avsluttet .

Jøss,fikk du ta bilde under denne seansen?
Fint bilde og gratulerer så mye:-)
Hilsen Tone!
Jan Ivar V.

Gratulerer så mye!

Jeg ville også ta bilde da min sønn kom til verden (også ved keisersnitt), men det var uaktuelt. Smilte du ekstra pent for å få lov å ta med kameraet inn?
Unni F.

Gratulerer! Så fint at det kommer bilder av keisersnitt. Det er også en fødsel og veldig vanlig. Går som oftest fint. Synes bildet viser både en stor fin og rolig unge som nettopp er kommet til ventende foreldre, og det tekniske og medisinske som foregår nedenfor det grønne ''gjerdet''. Det er både kontrast og harmoni i bildet.
Hvorfor skulle man ikke få lov å fotografere på operasjonsstua om alt er rolig og planlagt ? Noe annet om det er hastekeisersnitt og komplikasjoner. Teknisk har jeg ikke noe særlig å si, dette er jo et fortellende opplevelsesbilde og det tekniske kommer kanskje i annen rekke? Ikke noen enkel situasjon rent teknisk dette.
Hilsen Unni
Anne-Lise S.

Gratulerer! Ble ei stor, flott og rolig jente, ser det ut som, og mens hun beundres av mor, utfører fødselslegene siste finish med keisersnittet! En følelsesmessig sterk dokumentasjon for deg og din kjære! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu