Kattunger i studio
Tok med meg kattungene våres 3 kattunger på snart 6uker en tur i studio for å teste litt. Var ikke så lett få de til å stå stille men! Er veldig usikker på lysettinga her, derfor v2
Synes lyset ble litt flatt kanskje, tips hadde vært knall!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-08-19 13:26:03
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-08-19 13:26:52
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon 400D
  • Canon 18-55mm (kit)
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Annetiso 200
    håndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333855} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anders G.

Hei Trond! Jeg har nettopp lekt litt med lyssetting selv, og har derfor noen synspunkter. Med hvit ramme, synes jeg du ville fått mye bedre bilder om du blendet ut bakgrunnen mer. Jeg tror du ville kommet langt med kun en softboks fra venstre/høyre (+ eventuelt noe til å reflektere på motsatt side). Blitz 2 ville jeg brukt til å blende ut veggen bak.
Ellers er jeg enig med deg i at det ble litt flatt. Dette fikser du i Levels i Photoshop, om du har det. Trekk inn trekantene fra hver side til du treffer histogramkurven. Dette fjerner ''gråfilmen'' som preger bildet ditt.

Ellers er det jo veldig flotte kattepuser, og komposisjonsmessig ser det fint ut. Kunne eventuelt vurdert litt mer luft over øret til den i midten, og blåst opp den til venstre litt. Blir litt forskjell i størrelse, på grunn av endret fotografposisjon. Ellers godt jobba å få knipset de før de forsvant ut av bildet! :)

Mvh
Anders
Avsluttet .

Flotte pusebilder og tøffe tegninger.
Liker dette.
Mvh. Eivind 8~))
Ann Kristin S.

Jeg har null og nix greie på lyssetting, så sier ikke noe om det. Men jeg kan sikkert få si noe om hva jeg mener likevel.
Bilde nr. 1 og 3 var veldig fine. Likte kanskje 3,ern best mest fordi den pusen hadde så artige tegninger i pelsen. 2, ern blir for snau i opp og nedkant.
Alle bildene er skarpe og har fine farger. Er ikke helt sikker på at jeg hadde valgt det hvit/blå underlaget de sitter på alle sammen.
Veldig søte puser som gjerne skulle kommet til meg alle sammen!
Mvh Ann Kristin
Lena H.

Heisann.
Ikke no peiling på lyssetting,men synes dette ble 3 kjempe fine katte bilder,der jeg Likte 3'ern best... :-)

Mvh Lena :)
Avsluttet .

Hei! Nydelige kattepuser, fint satt sammen til et bilde. Hadde bare ønska et ensfarget underlag som kattene sitter på. Mvh Liselotte
Arvid B.

Kan ikke gi deg råd i forhold til lyssetting i studio, Trond - der er jeg rimelig blank! Men pusekattene var jo riktig flotte med nr 3 som en soleklar favoritt. Akkurat dèt blikket smelter nok hvem som helst!
Og du skal ha pluss for kreative arbeidstegninger :-)

mvh

Arvid B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu