60 minutter
Wilma W. Wesenbeerg heter hun og jeg er dittlei at barnebilder som er tatt fra siden- så jeg prøvde heller på å laget et portrett...
Utstyr
  • D1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger174
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3368} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Haje Jan K.

Jeg tror du her har blitt blind av kjærlighet, CF.. :)

Synes bildet ikke viser noe spesielt, desverre.
Atle K.

Noen ganger er det greit ikke å snakke om bildets fortreffelighet, men bare gratulere med familieforøkelse.
Haje Jan K.

.. By al means - ''blind av kjærlighet'' var ment som et kompliment :)

Det jeg siktet til var at alle andre får ganske mye pepper for å laste opp ''knipsebilder''.

Nå er dette riktignok et knipsebilde signert med et kjent navn, og med et litt bedre gjennomtenkt motiv / bildeutsnitt enn et gjennomsnittlig knipsebilde, men her tror jeg at jeg må si meg enig med meg selv om at bildet har liten verdi for noen som ikke kjenner den nyfødte, eller foreldrene.

Gratulerer med en kjempesøt unge :)
Torbjørn V.

KJEMPETØFT BILDE! Har selv ei datter på 1 år, og jeg vet det er mange klisje-bilder å ta. Men dette var SUVERENT BRA!

MVH Toby
Lars-Anders M.

Bra bilde. det er så de ser ut de første dagene. men ditt forhold til barnet gjør det enda bedre.
Dag T.

Gratulerer, jeg hadde en sånn for ca et år siden. Bildet er bra det, tett og et skikkelig nyfødt uttrykk. Morsomt hvor like de er virkelig gamle mennesker.
Kjetil A.

Slutter meg til de som skryter av bildet. At dette skal være et ''knipsebilde'' er fullstendig uforståelig. Det er tett og godt, og barnets alder gjenspeiles i det sårbare uttrykket.

Generelt mener jeg vel at alle bildene av spedbarn med åpne og faste blikk, smilende og med tilsynelatende full kontroll over omgivelsene, representerer en ''historieforfalsking'' av dimensjoner i fotoalbumene i de tusen hjem. Her vises et barn på et trinn i livet mer eller mindre prisgitt omsorgspersonenes gjøren og laden - realismen er på plass uten at det blir kjedelig og platt. At en av omsorgspersonene - faren - tilfeldigvis også er fotograf, gjenspeiles til en viss grad i ømheten som formidles i bildet, men undergraver på ingen måte at dette er et glimrende portrett.
Dag T.

Aarseth: Så enig. Når det gjelder det med histurieforfalskning kan du ta en titt på mine ''Baby Jonas''-bilder og ikke minst reaksjonene på dem(bilde nr. 1720,bilde nr. 1722,bilde nr. 2319). Spedbarn har underlige blikk, men det helst ikke slik vi vil se dem.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu