Mannen og månen
Etter å ha fulgt med på Bildekritikken i lengre tid, våger eg meg frampå med eit bilde.Det er tatt på Arisholmen utanfor Fredrikstad 17.mai 02
Utstyr
  • Pentax MZ-5N
  • Pentax 28-70m
  • Blenderf/4
  • Lukker1/8s
  • FilmtypeFujichrome Provia100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger384
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_34852} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Geir Helge S.

Slettes ikke dårlig start dette! Likte bildet ditt veldig godt, men horisonten er litt (bare litt) skjev. Mulig at det er et lite rødskjær i bildet...og komprimeringen er alt for hard.
Mvh. Geir
Geir Helge S.

...savner en ramme også, men det er kanskje en smak-sak...
Avsluttet .

Vakker stemning. Nydeleg syn.
Trur raudskjæret er pga. for hard jpeg komprimering (men bare trur).
Stian
Anders M.

Savner ikkje ei ramme, skjønar ikkje heilt kva all rammehiginga er etter. Men som sagt: det er kanskje ein smak-sak. Veldig fin komposisjon!
Håkon B.

Dette bildet likte jeg meget godt. Enig i at komprimeringen er for hard. Kjempeflott komposisjon.
Fred S.

Malerisk !
vh FredS
Kari Elisabeth E.

Takk for kommentarer!Tar gjerne i mot råd om korleis eg kan forhindre for hard komprimering.Har nettopp kjøpt meg Scanner så dette er nytt for meg.Den skjeive horisonten kan vel lett rettast opp.
Geir Helge S.

Når du lagrer et bilde i PS som JPEG får du et valg om hvilken kvalitet du vil lagre bildet i (fra 1 til 10, der 10 er best). Du kan nok lagre med kvalitet 5-7 med så små bilder som kan legges ut her...PS: bildet du la ut nå er på ca 11K (høyreklikk bilde > egenskaper), maks størrelse her på sidene er 150K, så du har mye å gå på...
Mvh. Geir
Toini B.

Eller du kan velge save for web, da ser du hele tiden hvilken størrelse filen ender opp på:)
Lars Erik N.

Kjempebilde. Hverken mer eller mindre.
- Lars
Jens-Morten Ø.

Fint bilde! Det er dog noen detaljer du kunne forbedret. Det viktigste ville vært å ikke kappet hodet av mannen. Linjer som kapper hodet er generelt uønsket. Så du burde stått litt høyere. I tillegg så er det for mye forgrunn.
MVH Jens-Morten
Arild S.

Velkommen med bilder her.

Flott stemningsbilde og komp. Kan beskjæres litt i bunn, men ikke mye. Ellers er ting nevnt tidligere.

Stå på!

Arild

Bent S.

Velkommen. Ideen er flott og bildet inneholder mye fint. I dette tilfellet, ville jeg forsøkt å stå høyere eller lavere med kameraet, for å unngå at hodet ligger på horisontlinjen. Dessuten er det sorte litt grått, noe som tillater deg litt høyere kontrast.
Ha en fin dag. Mvh. Bent
Magne E.

Hei Kari, eg syns bilde ditt er fantastisk fint, men dersom du hadde beskjært det kraftig både oppe og nede ville du fått et heilt annleis og kanskje like spennandes motiv. Kommer det ikkje snart fleire bilder fra deg?
Hilsen Magne
Kari Elisabeth E.

Hei Magne!
Takk for kommentar ,du har rett i at ved å beskjere kraftig vil eg få eit helt anna bilde ma. ville månen forsvunne.Den er med å gjere bildet spennande syns eg.Har tatt med såpass mykje himmel for å få heile fargespekteret og få storheten i lanskapet.
Fleire bilder kjem etterkvart!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu