Gult kort
AaFK-Sogndal. Tatt for Sogn Avis.
Utstyr
  • Canon EOS 1D-Mark III
  • Canon EF 70-200/2.8L IS
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • AnnetISO 2000. Synes det var greit resultat med tanke på høy ISO.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger264
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_355011} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jonny E. F.

Aner ingeting om kampen, men hvor er personen som får gult kort? Er det han som sitter? - I såfall ville det vært prikken over i'n å ventet noen sekunder til dommeren hadde dreid på hånden slik at man kunne se det gule kortet - og den "skyldige" hadde sett på dommeren...Mvh. Jonny Fevåg
tommy e.

Hei Jan Henrik. Nå er ikke jeg noen ekspert, men som et generelt tips kan jeg si at det som ofte gir best sportsbilder er tett utsnitt. Gå tettere! Har sett en del på de andre bildene dine også og tror du med fordel kan gå tettere. Kanskje ikke mulig i dette bildet, men hvis ikke dette gule kortet var avgjørende for kampen (noe det kanskje var) ville jeg annbefalt å hente frem et annet bildet på CF-kortet fra kampen. Sikker på at du har andre som er bedre. Noe av det vanskeligste med sportsfoto er jo å velge ut de beste bildene (dette må ofte gjøres raskt pgs deadline osv). Lykke til! Du er flink :-)
Jan Henrik D.

Takk for kommentarer!

Ang. utsnitt, så har jeg sett gjennom en del bilder jeg har tatt nå, og merker at jeg bør gå tettere. Takk for tipset!

Det som ofte er problemet, er at jeg bare har 70-200, og ikke 400/500mm. Da misser jeg mange bilder, dessverre. Håper dette problemet er løst til neste år, da jeg har planer om kjøp av 400/2.8L og et hus til :)

JanH
Goggen H.

Morsomt med sportsbilder, tar en del selv også
Men det er nok ikke mannen som sitter som får kortet, for kjenner jeg dommer Hauge rett, gir han ikke kortet til en spiller før han har reist seg opp, etter reglene. Ellers har jeg funnet ut at man bør ta bilder av de spillerne som har fått mål mot seg og ikke de som scorer, for utykkene i ansiktet til de som har fått mål mot seg er knallbra i forhold. Jeg bruker også en Canon 70 - 200 IS, den syntes jeg er perfekt til dette hvis du kan stå helt nede ved banen. Flott bilde ellers.
Karl Andreas W.

Jeg klarer ikke å se på bildene dine uten å tenke på den unge alderen din.

Sorry, ikke ta det ille opp, er bare mektig imponert. Da jeg var 13 år var jeg en liten drittunge som løp rundt og spilte playstation og luktet vondt.

Du er... vel, du virker ganske moden for alderen, men først og fremst tar du bilder som ikke trenger å forsvares av alderen!

Dette bildet synes jeg holder høy teknisk kvalitet. Jeg synes utsnittet er fint, du må jo ha med situasjonen. Flotte, sterke farger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu