Bildet inngår i albumet Husdyr -
Utstyr
  • Canon Rebel XT (350D)
  • Canon EF 75-300mm, 1:4-5.6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger382
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_361158} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Svend Wiig L.
Hei Yngve!

"Hva skjer`a!?"

Har en oppfattning av deg som fotograf at du ikke manipulerer!?

Teknisk; vet ikke!
Innhold; spørrende!
B&W; taktisk!

Masse spørsmål! Om bildet er bra!?
Du fikk meg ihvertfall til å kommentere og lurer på "hvorfor jeg ikke forstår!"

Du treffer meg fordi jeg trudde jeg visste "alt!"!:)

Mvh Svend
Yngve Sem P.
Morsom kommentar, Svend ! Omtrent slik jeg ville tenkt selv hvis jeg ikke hadde kjent bakgrunnen for bildet. Er også fryktelig i tvil om dette er bra. Det er ikke manipulert, nei, og bildet er knipset i Ildlandet, noe som kanskje bare skaper mer forvirring :)
Svend Wiig L.
Hei igjen!

Hyggelig!:)
Syntes selv jeg formulerte meg godt her....etter å ha lest det...!:)

Ildlandet...Hvor er det!??

Svennis
Thorbjørn R.
Dette pirrer min nysgjerrighet, men også jeg har problemer med å få tak på hva som skjer her. Den utbrente himmelen synes jeg står fint til resten av motivet. Ellers er det vel teknisk greit og s/h nok et godt valg. Innholdsmessig så er det jo greit med noen ubesvarte spørsmål, men her er det vanskelig å komme i gang med assosiasjonene utover at man spør seg om denne virkelig står i fyr.

Mvh Thorbjørn
Magnus E.
Dette er nesten som påskelaburinten. Tierra del fuego..?
Synes bildet er intressant,men mest fordi jeg ikke skjønner greia. Vet ikke om det udelt positivt.
Ser en hest som spyr røyk og svovel..er det karakteristisk for sydspissen av amerika?
Aina s.
Først tenkte jeg automatisk at røyken kommer fra hesten, men når jeg ser nærmere etter, så ser det ikke ut slik likevel. Ikke røyk ved mule partiet, og røyken er tykkere lengre oppe, dvs den kommer kanskje fra høyre og ikke fra hesten. Tipper noen har tent bål i nærheten. Sært og severdig bilde. Det artigste er at det man mener man ser kanskje ikke er slik, og at bildet oppmuntrer til nærmere "studier".
Mvh Aina
Yngve Sem P.
Takk for de siste kommentarene ! Da Magellan & co seilte rundt det sydligste av Jordens fastland på 1500-tallet (selv om Ildlandet egentlig er en øy), fikk området sitt navn fra synet av indianernes bålbrenninger langs kysten, uten at man da visste hva som var antent. Ingen røyk uten ild. Sånn sett kan man kanskje få noen assosiasjoner, Thorbjørn. :) Hva var det som brant....?
Nei, bildet er et bedrageri. Man vet jo at en hest ikke kan brenne, eller selvantenne. Allikevel er dette en reell situasjon, og Aina sier det bra: "Det artigste er at det man mener man ser kanskje ikke er slik, og at bildet oppmuntrer til nærmere "studier".". Jeg synes det blir galt å fortelle hvordan og hvorfor, bildet faller litt gjennom hvis det blir avslørt. Vær gjerne uenig :)
Sverre H.
Hehe. Etter som dette er på Ildlandet, formoder jeg at noen har tent et bål. Ild skaper røyk, og hesten ser ut til å løpe...inn i røyken kanskje?

Kanskje er det fotografen selv som hygget seg med en god sigar, mens hesten løprundt på jordet?

Jaja, mulig jeg er helt på jordet...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu