Anchor edge
Croppet litt, bilde av vokalisten i hardcore bandet Anchor på Fire & Ice Fest i Linköping.
Utstyr
  • Canon 40D
  • Tokina 12-24
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_384440} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Espen V.
Tøft konsertbilde dette. Fin effekt med trommisen og bassisten som spiller mens vokalisten er helt i ro. Litt usikker på utsnittet du har valgt. Jeg synes det blir litt for mye scene i underkant. Ville forsøkt et kutt like over den hvite streken.
Kunne gjerne sett mer av bassisten også, men da blir spottene veldig dominerende vil jeg tro. Vet ikke om du har mer å gå på over og til høyre? I så fall kanskje verdt et forsøk?
Alex K.
Takk for kommentaren!
Ok, skal dra opp utsnittet litt og se hvordan det blir! Har desverre ikkenoe mer å gå på på høyresiden, men skal prøve å ordne dette med for mye scene under!
Tenkte faktisk når jeg croppa dette at jeg skulle ta over den hvite streken, men gikk for under istedet..! kanskje ikke lurt..
Ivan H.
Hei,

Liker dette bildet bedre enn det andre du har lagt ut. Første som bemerker meg er for mye scene i nede, som også Espen poengterer. Ville også vurdert fjerning av scenelysene i toppen, men usikker på om bildet mister noe da, eller om det kommer bildet til gode.
Ellers fin stemning, kanskje brukt dypere toner på vokalisten.

Mvh
Ivan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu