Glimt i øyet
Selv om dette er et undervannsbilde ønsker jeg ikke at folk ikke skal kommentere bildet om de ikke har noe forhold til den type fotografering. Motiv er motiv uansett, teknikk er den samme. Det er bare litt mer å tenke på under vann som partikler, sandkorn, strøm, oppdrift, lys osv..
Men jeg trenger allikevel å høre deres inntrykk og evnt forbedringer!

Så kjør på, alt er lov å skrive:)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDet er viktig at man har god oppdrift i vannet, delevis at amn klarer å holde seg stabil på en viss dybde over lengre tid når man driver med fotografering under vann. Det er også viktig å ha med seg skikkelig blitz ettersom det er mørkt der nede. Det man må ta hensyn til ved fotografering under vann er strømforhold, partikler "sediment" i vannet og man må passe seg for å ikke bruke opp all luften på tanken..
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_389155} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
Kanskje fokusplanet burde ligget litt nærmere eller dybdeskarpheten vært litt større, slik at hele hodet og det nærmeste øyet var i fokus. Flott kamuflasje på fisken, og jeg liker det blå glimtet i øynene.
Marius Bjørndal V.
Det er jeg ganske enig..

Takk for kommentaren!
Rune Edvin H.
Hei. En liten kutling, jo.. Synes du har fått den bra nært og har sett (og tatt) mangfoldige bilderr som er langt dåtligere. Når det gjelder disse, så er det litt vanbskelig å få dem i gode settinger. Har prøvd å ta med litt fiskeboller noen ganger, men blir bare overfalt av hundrevis av dem.
Prøv (en annen gang) å legge deg til med en mer interresant bakgrunn (evt. noe svart) slik at dy får isolert fisken bedre. Nå gror den litt inn i sanda. Prøvde forresten noe så enkelt som "auto color" i PS. Påmin skjerm funka det bedre enn den redigeringen som er vist her.
For min del gjør det forresten ikke noe at kun øynene er skarpe. Der er jo slik jeg er vant med å se kutlingene.
Rune
Marius Bjørndal V.
Enig med deg der, takk for utfyllende svar.
Det er neimen ikke lett å kapre disse raske små **** på bilde gitt.. men utrolig spennende.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu