Flomvern
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_393648} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Dag T.
Det skjer litt mer i dette bildet, fint med fordelingen av menneskene, men jeg kunne tenke meg mindre trappetrinn foran, at du hadde gått littegrann forover. I tillegg forstyrrer signaturen og det lyse feltet på nærmeste trinn bildet.
Knut B.
Dersom jeg hadde godt lenger frem hadde jeg ikke fått med meg begynnelsen på den lysende betongveggen, og bildet hadde blitt mye dårligere. Her må en velge, mindre trinn eller hele den opplyste flomvernet. Her vil blikket følge trappa nedover og bortover gangvegen. Det møter den opplyste flomvernet som kommer imot og forsvinner bak trapperekverket. Ser du dramatikken. hadde jeg beskårte vekk litt av det øverst trinnet så hadde vegge forsvunnet ut av bildet og den dramatiske avslutningen hadde manglet. Bildet er nok best slik der er. Det enset jeg hadde ønskt var at bildt hadde vert litt bredere slik at jeg hadde fått med ender av rekkverket på toppen av flomvernet. Det hadde satt prikken over ien.
Eli R.
Hadde du gåt litt lenger frem og vridd kameraet litt til høyre kunne du muligens fått med betongveggen. Jeg må innrømme at jeg ikke skjønner hva som er flomvernet - det er ikke den opplyste betongveggen?
Jeg syns ideen bak lyset på trappeavsatsen er god og kan bidra til å skape dybde, men her føler jeg at det stjeler oppmerksomhet - at man bir sittende og kikke på den og signaturen istedetfor innholdet. Kanskej en person til høyre på trappa hadde gjort susen? Jeg syns det er pent og pene farger men for meg blir dette fort glemt.
Siden du skriver "bildet er nok best som det er" så ville jeg heller lagt det på bildegalleriet. Kritikken er for folk som vil ha kritikk :-)
Knut B.
Til orientering er dette flomvernet til Nanning City. I mørket til venstre renner Yongjiang River, som i mai - juli går flomstor, og da er kan vannet stå langt opp på den opplyste veggen. Når elva har normal vannføring så er der et fint parkanlegg som er flittig brukt speilet om kveldene.
Trond M.
Synes du har fått med deg eksisterende lys og bakgrunnsdis på en fin måte. Det samme gjelder formidlingen av fargetonene og lyset under flomvernet(?). Men totalopplevelsen blir for intetsigende. Bildet forteller meg ingen historie, og jeg klarer ikke å se dramatikken som du beskriver er i linjene. Ellers ville jeg nok ha kuttet ut signaturen (ser du bruker den på bildene dine), den forstyrrer mer enn den gavner. Kanskje fint på et galleri, men ikke her.
Og til slutt, når du må forklare oss som kritiserer hva du ser som ikke vi ser, og at "det nok er best som det er", er du på villspor. Da er du i bunn og grunn ikke interessert i kritikk. Da har du heller ikke klart å formidle motivets dramatikk/historie på en god nok måte. Så, opp av skyttergrava, ut med armene og sug til deg all tilbakemelding du kan få:)
Mvh Trond
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu