Kvænangstindan
Ståsted: På kaia i Burfjord. Den lille tettbebyggelsen Sørkjos i forgrunnen er ca. 2 km unna. Kvænangstindan i bakgrunnen er 2 mil unna. Jeg fikk ikke det lyset jeg ønsket til tross for at jeg var tålmodig og ventet i to timer. Mye dis og lettere overskyet. Det var nok varmen den dagen som gjorde det.
OK, men jeg skal prøve flere ganger for å få et optimalt resultat.
Bildet inngår i albumet Slik er det her - Natur og mennesker i Finnmark - og Nord-Troms.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annet1.4 converter. EV: -0.33
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_395179} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Odd A.

Fint bilde av et severdig landskap. Som du sier ser også jeg for meg at det blir enda bedre en klar dag uten dis. En fin detalj at i tillegg til det flotte landskapet har med ei måke.
Mvh
Odd
Roy Arne K.

Her har du nok et nesten perfekt bilde .
Det som gjør dette bildet er den måken.
Komposisjonen er meget bra, men jeg synes det er litt i blasseste laget.
Ellers veldig bra det her.
Mvh. rak
Venche J.

Takk for tilbakemeldingene Odd og Roy Arne.

Lyset skulle jeg gjerne styrt (hadde vært kjekt med fjernstyring både for vær og vind), men teknologien er ikke kommet så langt - ennå. :)
Jeg tar det igjen neste gang.
For å få med måker på bildene er det bare å vente og vente...
Wenche.
Avsluttet .

Landskapet her gjør seg nok bedre i bedre vær. Synd du ikke fikk lønn for strevet, selv om du ventet så lenge. Men det venter nok på deg til en annen gang :-)
Venche J.

Takk for kommentaren Anne.
Jeg ser at været ser ut ti å bli brukbart i morgen. Hvis så, så tar jeg en tur tilbake + at jeg planlegger et besøk på yttersiden av den halvøya som vises på bildet. Sjekket kartet og det ser spennende ut med hensikt til utsikt, fjell og fjord + fugler da. :)
Wenche.
Tom A. T.

Dere har noen flotte panoramaer der oppe i nord som jeg godt kan misunne dere ( sjøl om jeg har halve slekta der oppe ;o)..) og du formidler dem på en god måte. Så også her der du viser mangfoldet i naturen med bygda ned mot havet i forgrunnen og fjellene i bakgrunnen og hvor måka er et element som gir ekstra liv i presentasjonen.
mvh Tom T
Ruben J.

Dette var et flott panorama bilde.
Nydelig landskap og komposisjonen er bra.
Flotte farger, måken i bilde er et stort pluss.

Hilsen Ruben
Espen S.

Hei, fint bilde du har tatt her, men ser meg nødt til å korrigere litt på stedsangivelsene her;) Dette motivet er ikke langfjordjøkulen/jøkelfjordbreen, men valantidene/kvænangstindene. :)
Venche J.

Hei Espen.
Takk for at du minte meg på korrigeringen. Jeg har skjønt at jeg var på vile veier da jeg la ut bildet, etter flere besøk i området. Det er ikke greit for en stakkar å prøve seg frem på kartet. :)
Wenche.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu