Min kone og meg, Julen 2008
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon DX AF-S NIKKOR 18-135 mm 1:3,5-5,6G ED
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt med fjernutløser og 3 blitzer
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_395217} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Dag T.
Selvportrett?

Sikkert trivelig for dere og familien og flott å ha på peishylla og i albumet, men jeg synes det blir litt privat og veldig tradisjonelt.

Teknisk helt greit.
Knut R.
Ikke et vondt ord om selvprotrett, men bildet er, som Dag nevner, kjedelig i utførelse, det gir lite utover det å være en dokumentarisk presentasjon av et par. Kunne muligens fungert i en en serie med andre, tilsvarende bilder av andre par, men da måtte det jobbes mer med lyssetting og bakgrunn.
Avsluttet .
Vakkert av paret, extra pluss for slipset, store muligheter for redigering med denne for annen lyssetting Knut
: http://community.adobe.com/help/search.html?searchterm=sh...p;hl=en_US

for ikke at forglemme et snev av
:http://community.adobe.com/help/search.html?searchterm=sm...p;hl=en_US

GIMP til sitt bruk!

Mvh. Wind 8~))
Knut B.
Takker for kritikken som hittil er kommet, og jeg ønsker å motta få kritikk, selv om den ofte her kan være lite fotofaglig begrunnet. For si litt om dette blide så er dette et klassisk bilde , som er komponert ut fra den optiske trekant. Den optiske trekant gir et rolig, behagelig, og harmonisk inntrykk. Noe som jeg faktisk ønsker å oppnå, fordi at det jeg vil formidle. At vi er gift, og har det godt sammen og det viktigste for oss er hverandre. Alt annet rundt oss har mindre betydning. Det for ikke hjelpe at andre synet at det er kjedelig, men dette er et blide av oss. Ikke det som er rundt oss.
Jeg er fremdels takknemlig der som dere vil komme med kritikk av mine bilder, ikke bare dette, og håper at det er flere som kommer med sine synspunkter. Ikke bare på dette bildet, men også alle de andre bildene mine. Husk at kritikk ikke er bare å fortelle hva du ikke liker, men også hva du liker. Så bare kom igjen skriv hva du mener.
Avsluttet .
Gjesp
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu