Glemt meg?
Deilig formiddagslys med tåke.
Derfor er bakgrunnen ekstra dus.
Utstyr
  • Eos1
  • 28-105
  • Brennvidde85mm
  • Blender-
  • FilmtypeE100vs
  • Nei
  • AnnetBrukt det svakeste oppvarmingsfilteret.
    81A
    Formiddagslys med tåke.
    Blender i nærheten av f 5.5
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3964} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Geir F.

Veldig bra sett :)
Akset ser litt skuffet ut, at det ikke får stå sammen med ''gjengen'', som skimtes i bakgrunnen.
Flott bilde!
Birna R.

bildeidéen er godt sett, men litt mindre sikker på utførelsen. det hadde tålt en adskillig strammere form. altså, gå nærmere...
Avsluttet .

føler med en gang med kornet som står alene.
stilig med den litt ''tåkete'' bakgrunnen
Åse G.

Behøver absolut ikke å gå nærmere. Godt bilde med fint, enkelt motiv og fine farger.
Ann F.

Jeg synes bildet er fint som det er, både farger og komposisjon. Ved å gå nærmere det etterlatte akset, ville man mistet den elegante buen i stilken og følelse av at akset ''ser'' mot resten av åkeren. Skulle jeg endret noe som helst, ville jeg gått litt lenger t.h. slik at hele akset stod mot grønt, ikke som nå med en ''gjeng'' korn bak seg litt over midten på stilken.
Mvh Ann
Avsluttet .

Verkligen en topp-bild..strå och ax på exakt rätt ställe och en otroligt stilig bakgrund..en mjuk och behaglig färgton genom hela bilden..denna gillar jag verkligen..bra jobbat..guldstjärna..
Carsten A.

Enig med Gunte, men som påpekt av BR burde utsnittet (under opptak) ha vært strammere.

Dette er gjort med filmscanner. Både opptak og scanning bærer preg av god teknikk (som er noe annet enn at det billedmessige kunne ha vært strammet opp).
MVH CA
Avsluttet .

Njaaa...det hade nog övergått till närbildskategorin då..CA och BR..bakgrunden har ju sin funktion i bilden och kommer fram precis lagom nu..men det är min uppfattning..
Birna R.

tror CA og jeg ser omtrent det samme ''indre'' bildet i bildet her - en beskjæring rundt 50% av nåværende flate ville ha endret bildet fra bra til mye bedre.
Hans Jørgen R.

Hei.
Takk for fine og gjennomtenkte kommentarer. I tillegg har dere litt forskjellige meninger om utsnitt, og det er lærerikt å ''se'' det med andres blikk.
Jeg mener selv at bildet hadde tapt noe ved en større beskjæring. Det eneste måtte være å gå litt til høyre for å frigjøre akset fra
''gjengen bak.
Samtidig er det helt sikkert flere fine motiver gjemt inne i bildet med strammere komposisjon, men akkurat i dette tilfellet fra denne opptaksvinkelen synes jeg utsnitt og komposisjon sitter bra nok.
Skal sjekke om strået fremdeles er der i kveld :-)
Bjørn og/eller Carsten: Beskjære det gjerne og send det på mail. dersom det funker skal jeg legge det ut igjen.
Carsten A.

HJR: Du bør nok selv ta standpunkt til beskjæring, hvor, hvor mye etc. Ellers er det den absolutt beste idéen å ''beskjære'' gjennom nytt originalopptak - vi får håpe det er mulig.
MVH CA
Dag T.

Jeg synes ikke dette bildet skal beskjæres. Den romslige komposisjonenunderstreker følelsen av å være forlatt, og gjør at det skiller seg litt fra et helt ordinært bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu