Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 17-40mm F4.0L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger321
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_406762} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Herlig bruk av flater og plassering av elementer. Og fint toneforløp. Det eneste er vel at jeg vel kanskje synes det fremstår litt for soft/glatt...litt for lite tekstur til denne typpe bilde. Men det aner meg at du har softet endel bevisst.
Fred S.
eksponeringen sitter utvilsomt som et skudd,ja, og jeg savner ingen røff tekstur i et motiv som jeg oppfatter som litt "virkelighetsfjernt", gitt det som ligner et hengekøyefellsskap, og ei bok som gjennom å være eksponert og gjengitt så skinnende hvit får meg til å lure på hva slags eksistensielle sannheter som formidles gjennom den....
Ellers ovefrbringer de sammenbrettete køyene mot de røffe gulvplankene en forunderlig ro, og mørket øverst og nederst får meg til å lure på hva slags lys/belysning som var til stede da bildet ble tatt.

vh fred
H. Christopher H.
Enig i at dette er fin bruk av flater og plassering av elementer. Veldig bra. For meg ser fyren litt uskarp ut og det synes jeg er en smule forstyrrende, men det kan ha noe med størrelsen på fila å gjøre.

Christopher
Tove H.
Stilig linjeføring - og tøft med livsnyteren i en av køyene. Bra flatebruk. Gode toner. Jeg reagerer også på at mannen virker litt uskarp... Ellers god ro i bildet - noe meditativt . kanskje en bok om livsvisdom han leser.
Hilsen Tove
Bjørnar P.
Forunderlig og fascinerende perspektiv. Bakgrunnen kan oppfattes som en vegg, et gulv eller sogar en brønn alt etter som.
Flott lys, meget god komposisjon, meget fin toneskala og ikke minst et veldig ryddig bilde uten forstyrrende element. Her virker det som fotografen har hatt full kontroll.
Henning F.
Lyset på dette bildet var flott! Komposisjonen og vinkelen bildet er tatt fra gjør bildet veldig spennende samtidig som det er veldig harmonisk. Assosiasjonen hengekøyene for fram understreker roen i bildet. Teksturen på trebordene er vakkert fremhevet.
Håvard F.
Kjempespennende bilde.
Liker komposisjonen og valg av sh.
Mvh
Håvard
Yngve Sem P.
Takk til alle for alt det gode !
Har kikket nærmere på uskarpheten som nevnes, og den er i så tilfelle minimal. Egentlig ser jeg den ikke, men jeg husker at fyren på bildet svingte veldig svakt fram og tilbake, så med lukker 1/20 her, kan det selvsagt ha oppstått uskarphet. Ikke tilsiktet.

Teksturen er jeg selv fornøyd med, og nøyer meg med å si at jeg kun har benyttet eksisterende lys, og utført noe selektiv dodge/burn i etterarbeidet, samt småpirking av kontrast, toner og kurver.
Takk, igjen !
Svend Wiig L.
Hei Yngve!

He-he!
Her "hang" du høyt Yngve!?:)
Et bilde som jeg måtte ta meg litt tid på for å "få tak i!"
Ser for meg en bungalow eller lignende som du benytter på dine mange reiser!?
Gulvet, regner med det det er, lager fine linjer og det innkomne lyset skaper god struktur og toner. Noe jeg synes du har utnyttet på en "klok" måte.

Hengekøyene skaper en trakt som "motarbeider" disse linjene i trepanelet på en fin motvekt til gulvet. Personen er "plassert" i det gyldne snitt med en diagonal.
Regner med du har lysnet noe i ansiktet da lyset her ble noe mørk under opptaket!? Ansiktet har derfor ikke det samme lyset som bakgrunnen noe som for enkelte kanskje fortegner seg som uskarpt, som det ikke er, slik jeg ser det.

Bildet forteller meg om ferie, avslapping, god bok, liggende i en hengekøye langt fra kjas og mas!!:)

Mao: Dette liker jeg på mange måter!:)

Ha en fortreffelig sommer og ferie Yngve!!

Mvh Svend

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu