Landegode
Øyen Landegode nord av Bodø. Tatt fra Keiservarden.
Utstyr
  • Canon EOS 50D
  • Sigma EX DC 18-50 F2.8 MACRO
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/3000s
  • Nei
  • AnnetTre expo HDR
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_431693} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Vidar S.

Av og til så må man bare krype og si at "Joda! HDR kan være pent!" Dette er et virkelig nydelig stykke arbeid etter min mening selv om jeg normalt skyr HDR. ;)

Det er noen bånd på himmelen som er litt forstyrrende, men det har nok mest med komprimeringen å gjøre. Det er fortsatt et svært flott bilde :)
Avsluttet .

utrolig stilig bilde;);)
frøydis k.

Jeg er heller ikke noen stor fan av hdr men, dette synes jeg var flott.
Flott komp og fine farger.

mvh frøydis
Kyrre M.

Virkelig et flott landskapsbilde, farger, skarphet og kontrast er meget bra. Likte spesielt at den spisse toppen til høyre stikker opp av skyggen. Fin detalj.
Bildet kunne også fungert bra i panorama, men de høye skyene tilfører også bildet kvalitet.
Graden av vignettering blir litt i overkant for meg.
Bra jobba!
mvh Kyrre
Roar G.

Hei Andreas!
Du har tydeligvis funnet en god måte å bruke HDR på! Liker bildet godt, spes skarpheten og fargene. Landegode kommer godt frem i dette formatet med mye luft rundt. Noe vel mørkt i nedre kant kanskje, men det er min mening.
Roar
Tom R. E. K.

Nydelig bilde av et storslått landskap. Det er nettopp det storslåtte du klarer å understreke med dette bildet! Den høye himmelen passer meget bra- skarpheten sitter og de blå tonene er nydelige.
Vignetteringen er så som så, synes jeg...gir nesten et litt "titte ut av flyvinduet-preg" kan funke i en sånn tankegang ;-)

Takk for at du delte dette flotte bildet med oss!

mvh
-Tom
Andreas J.

Takk for alle tilbakemeldinger. Jeg liker bildene mine litt mørke, og forsøker ofte å få til en gradering fra lyst blått, via mørkere blå farger for så å ende opp i nesten svart. At ikke alle liker dette kan jeg godt forstå,og tar til etterretning.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu