Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFilmbasert, negativet fotografert med Micro Nikkor
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger310
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_433790} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torild H.
Relasjoner - perioder i livet; ein er på tur i parken og deler stunda med kjærasten sin som ein ikkje kan koma nær nok, må helst haldast rundt. Noen år og generasjoner seinare; med veske på armen eller med eit meir praktisk handlenett i handa, deler ein glede og opplevelse med to gode venninner, kan vera like mykje verdt det, og kvar med sitt.

Komp. og s/kv.-arbeid liker eg og godt!

Torild
Roger H.
Takk Torild, for det du ser i bildet.
Thorbjørn R.
Hårfrisyren på dama i midten avslører at dette er en stund siden. Likevel er situasjonen tidløs. Jo, greit fungerende øyeblikksbilde. Umiddelbart syntes jeg bakgrunnen ble noe rotete - men ser jo etterhvert at den byr på noe, den også.

Mvh Thorbjørn
Avsluttet .
Hei Roger.
Ja, frisyren til herren, samt den lille pressen som vises i hans bukse, viser at dette er tilbake i tid. Ellers er det faktisk ikke så mye som røper det, kanskje også frisyren til damen foran ham.

Så, et tidløst motiv. Jeg tenker turister med en gang jeg så det, i Vigelandsparken.

Igjen treffer du meg hjemme med dette. Toneomfanget er spennende, og med det grønlige preget, rufsete og sært.
Bra jobba igjen dette Roger.
mvh arild
Roger H.
Thorbjørn og Arild, Takk for at dere så bildet.
Bra dere fikk noe ut av det. Setter pris på det.
Håvard F.
Bra foto dette. Jeg velger å filosofere litt her.
Mann og kone ute sammen med konens 3 single venninner. Kanskje de 3 drømmer om mann og barn, mens ekteparet bare nyter ungefri?
Likte dette Roger :)
mvh
Håvard
Roger H.
Du fant en liten historie her Håvard.
Takk skal du ha.
Avsluttet .

Historiene med relasjoner til dette motivet kan sikkert bli enda flere ut fra "livserfaringer". Det kan være styrken her. Jeg ser innholdet og omgivelsene med forskjellige mennesker på tur i parken med skulpturer og vannfall/fontener i bakgrunnen, og oppfatter det som "budskapet" ditt. Ikke hva de forskjellige foretar seg, fordi de er ”anonyme” med ryggen til. Mange detaljer å forholde seg til, og en urolig bakgrunn som nok også hører med i helheten. Kunne jeg godt tenkt meg å se detaljene tydeligere når de først er der. Håndvesken eller hva det er helt til venstre, tilfører ikke bildet noe, og kan gi inntrykk av ett litt tilfeldig utsnitt. Det var det jeg kunne få ut av det denne gangen + at det er et greit bilde fra "den gang" må bli min konklusjon.
Roger H.
Takker for synspunkter Kjell, setter pris på det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu