Det var en mørk og stormfull natt II
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger207
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_438462} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Dirk R.

Hei Tove,

fint motiv og en "ekte" Tove Heggø, kanskje litt for mye svart i høyre halvdelen.

Hilsen dirk
Tove H.

Tusen takk for rask kommentar, Dirk! Ekte...osv....å? Velger å tolke det positivt:-) Ja, litt mye svart, der er nyanser i det svarte..men kanskje ikke nok.....sant nok!
Hilsen Tove
Isidoros P.

Mørkt og stemningsfult.Gjerdet gjør mye for at dette ble så bra..
isidoros
Per Einar G.

Her skjer det saker å ting!
Hvem er på veg opp stigen, er det Kåre i toppen av stigen og drivdalsgubben nederst. Tenker vi må ringe til 330 skvardronen å få oppklart mysteriet eller kansje Odd'n har løsningen?
Jeg ser at det var mørkt i den ene enden av bildet som Dirk'n nevner....slå på lyset Tove, eller legg inn en parkert Moskus!
Fargevalget var ok, litt sånn kobberstikk feel!

Godt jobbet!

Mvh
Per E.
Håvard F.

Føler stormen... en mild stormfull natt... Fargetonene gjør at jeg opplever det slik..
Spennende
mvh
Håvard
Håvard F.

Føler stormen... en mild stormfull natt... Fargetonene gjør at jeg opplever det slik..
Spennende
mvh
Håvard
Avsluttet .

Heftige greier i spesielle farger blir min kortversjon. Synes komposisjonen med plasseringen gjerdet gjør innholdet spennende, og trigger nysjerrigheten på hva som skjer bak gjerdet her:)
Solvår B.

Hei Tove!
Dette blir for skummelt for en dame som har fått hypofysestilken gransket offentlig. Skulle ønske jeg kunne legge vekk min bekymring for Kåre, men jeg fortsetter å bry meg om folk og dyr og vesener og sånt.
Det er selvfølgelig i det svarte området alt skjer. Det er det som er SKUMMELT!! Det har gått dager og timer siden vi hørte nytt om Kåre. Lever han?? Rir han på ørtende døgnet på denne moskusen over Dovre??
Til min store skuffelse nevnte ikke den amerikanske presidenten et ord om Kåre i sin laaange tale. Han er antakelig ikke informert om de viktige hendelsene i verden. Hva skal vi gjøre?
: ) Solvår
Hans-Jørgen H.

Stigen...ser kun et gjerde i snødrevet på vidda jeg.
Som hu Solvår er jeg skrekkelig bekymra for Kaare?
Har du hørt noe Tove? Is he still alive?
Hva har skjedd?
Kan det være Kaaregutten jeg skimter oppe til høyre?
Har han redda seg inn på ei seter eller hytte...gjerdet gir håp...et gjerde blir ikke til av seg selv. Bare det nå ikke er gjerdet rundt Sturebua oppå Dovre, for da harn gått i ring i uværet og ligger dårlig an....
Meget mystisk bilde Tove. Håper noen har et svar.
Spennende skiftninger mellom lys og mørke.
Gjerdet er bra plassert.
ketil g.

Liker "fargevalget" og en svært fullendt komposisjon, men "fortellingen" brister for meg.
Grafisk ok, men som "foto" får jeg ikke tak i hva det er som foregår eller "er" i de mørke feltene.

ketil
Tove H.

Tusen takk, Isidoros, Per Einar, Håvard, Kjell, Solvår, Hans-Jørgen og Ketil! Alltid kjekt med tilbakemeldinger!
Kåre er borte...ikke på bildet...og ikke her...
Hilsen Tove
John H.

Hei
Ser og ser, men har store problemer med å skrive kommentar til dette. Elementene er greit plassert og stigen bidrar mye. Men den blir litt for unnselig i bildeflaten. De mørke partiene dominerer litt for mye. Ser at det er noe inni der, men finner ikke ut av det. Pluss for kreativitet.
John
Marit O.

Dramatisk og spennende,nemlig det mørke partiet som det befiner seg et eller annet dystert som gjør det spennende Tove! :)
Her er det snakk om og være på riktig side av gjerdet,jeg går ikke over!
Bilde må oppleves på fullskjerm og svart bakgrunn,det gir enda bedre opplevelse!


Mvh Marit
Tove H.

Tusen takk for kommentarene, John og Marit! Ser at kommentarene spriker, men det er bare positivt! Har skiftet til sort bakgrunn etter kommentaren din, Marit - gjorde seg! Glad for at dere tok dere tid til å skrive hva dere syntes om bildet.
Hilsen Tove
Knut Georg F.

Liker godt både komposisjon korn og fargetoner i dette bildet. Gjerdet gir en god "fot" i motivet som er både dystert, mørkt og forblåst. Litt unødig svulmende tittel, bilder holder i massevis.
mvh Knut
Odd E. k.

Drivdalsgubben har laget seg et depo ved svarhølen inne på dovreplatået. På vinteren kan han krype innunder berget og legge seg i dokk til det værste uværet har lagt seg. Det legger seg aldri snø eller is ved svarthølen, for vannet kommer fra en varm kilde i berget. Der kan drivdalsgubben kle seg splitter naken, vaske de sagge sokkene, den våte ullskjorta og den brune underbuksa i dampen fra vannet. Depoet ligger innunder berget og inneholder det viktigste for å kunne overleve en 14. dager i vinterstormen. Depoet blir oppfylt til randen utpå høsten der gammalmerra bærer lasset. Gammalost, surna melk, hermetisk solbær, muggent grovbrø og daumann på boks er hovedingrediensene. Også et ekstra gebiss i glass samt kove fra grantreet i tunet skal holde det på plass i gommene og gjøre han forstått hvis besøk påtreffes i området. Oppdrett av hvepsebol har også gubben fått i stand, dette for å kunne ha depoet i fred for fremmede. Svarthøen er en forblåst plass, noe tovemor viser her en stormfull dag inne på vidda. Svarthølen kan skimtes i høyre del av bildet, omringet av et gjerde som gubben har bygget for å kunne fange moskusoksene som kommer ned fra fjellet om våren. Disse oksene rir gubben på til stor glede og latter for turistene i drivdalen.
Et nydelig dokumentert bilde Tove.

Ha en fin kreativ uke!!

Mvh

Odd E.
Inger-Lise S.

Hei Tove!
Knallbilde! Dette er en fin oppfølging til nr. 1. Jeg lurer litt på om dette er enda bedre. Usikker..
Du har en egen evne til å skape spenning og stemning.Det er noe mystisk og melankolsk her som jeg har stor sans for. Fint at vi må studere bildet en stund! Når du skaper nysgjerrighet, mener jeg at du har lykkes.

God helg fra Inger-Lise:)
Stig H.

Utroligt bra gjennomført bilde med en spennende etterbehandling og elementer i bildet som skaper noe i bildet, helt topp:-)

Stig:-)
Tove H.

Tusen takk for god respons, Knut, Odd E, Inger-Lise og Stig! Inspirerende!
Hilsen Tove
Stein-Evert P.

Et dramatisk og heftig uttrykk i bildet. Det gjør meg nysgjerrig. Jeg aner en stige i bakgrunnen, og den pirrer ekstra på nysgjerrigheta.
Synes bildet er veldig bra. :)
Tove H.

Tusen takk for kommentaren, Stein-Evert!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu