Bildet inngår i albumet Hester -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_450885} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Borgar Engeland H.
Har en følelse av at du prøver å si noe med dette bildet, men skjønner ikke helt hva. Grunnen til at jeg sier det er strømgjerdet som går mellom deg og hesten, men ender opp med å føle at gjerdet egentlig bare skjemmer ut et ellers ok bilde. Beklager.
Knut Georg F.
Ingen spranghest dette, ellers ville den ikke vært med på bildet:-) Ser ut som om den filosoferer over akkurat dette, noe som gjør dette til et morsomt bilde for meg.
Mvh Knut
Avsluttet .
Et kjipt hesteliv på magert beite, og kanskje hadde det vært mye bedre på andre siden av det gjerdet? Slik jeg synes det kan se ut som. Derfor innholdsmessig helt fint, komposisjonen passer min oppfatning av innholdet bra. Teknisk har du vel holdt deg innenfor toneskalaen, og sort/hvitt passer motivet. Styrken er et "tydelig" motiv presentert med et litt underfundig innhold og med hjelp av enkle midler.
Roger H.
Hei Borgar. Takker så mye for din kommentar. Helt greit at du ikke likte strømgjerdet.

Takk til deg og Knut. Jeg liker hester, men har ikke peiling på raser og den slags. Takk for det du så her.

Hei Kjell. Takker så mye for innholdsrik kommentar og at du fikk såpass mye ut av bildet.
Torild H.
Smiler, og deler Knut F. sine tanker: - kvifor ikkje bare hoppe over? Ved nærmare ettersyn er det vel slik at fotograf står høgare oppe i terrenget enn hesten? ...men ikkje lett å sjå dette umiddelbart med all denne kvite snøen.

Sånn sett er det gjerdet som gjer innhald til bildet, sjølv om hesten i seg sjølv er så fin og godslig( i mine auge) at den hadde vore verdt ein eksponering utan gjerde også.

Torild
Roger H.
Hei Torild. Egentlig litt rart at det skal så lite til for å holde en hest inngjerdet. De er jo enkle å fotografere da. Takker så mye for fin kommentar.
Odd Tore S.
Livet er fullt av stengsler, noen virkelige, andre mentale.
Uansett ender man til tider trengt opp i et hjørne,og oppsøker det igjen og igjen.
Odd Tore
Øyvind S.
Hesten ser litt molefonkel ut, litt tenkende tror jeg.. den lille barrieren til friheten i front og hestens plassering i flaten gjør historien. Her blir vel omgivelsene like viktig som hesten plassering tror jeg ut i fra oppbyggingen av bildet.Det at du har lagt så mye i front diffust gir bildet ekstra mening. et bilde som å synke inn!
Øyvind
Håvard F.
Synes Odd Tore har en fin vurdering og tanker rundt bildet jeg kan dele.
Et bilde jeg måtte fordøye en stund. Føler det fungerer.
mvh
Håvard
Inger-Lise S.
Et bilde jeg også har sett på flere ganger.
Spor i sneen og gjerder har en tendens til å bli ønsket bort fra foto,-jeg liker at det ikke har skjedd her.
Om det er strømgjerde, forstår jeg hesten godt. Men det kan se ut som om her er 2 rader og det er ikke naturlig for hester å krype ;-)
Den ser så trist ut...
Du har fått flere kommentarer jeg liker her.
Personlig ville jeg kuttet ca 5 cm i bunnen. Og ja, bildet fungerer.

Inger-Lise:)
Roger H.
Takker så mye for kommentarer. Odd.: Takk for fin refleksjon av innholdet. Øyvind.: Molefunken hest, ja.Den lurte vel på om jeg hadde noe spiselig. Håvard.: Takk for at du fordøyde bildet. Inger-Lise.: Bra du likte spor og gjerdet i bildet.Er ikke helt enig med kutt her, men takk for forslaget og at bildet fungerer.

Takk igjen for interessante kommentarer.
tor åge s.
Hei Roger... Et nytt bilde helt i din stil.. Liker det litt venstretunge utsnittet.. Stømgjerdet er det bærende elementet i motivet etter min mening...
Ville personlig hatt tråden i vater, men det vil jo selvfølgelig ikke du :) !!!

mvh totto
Roger H.
Hei Tor Åge.: Takker så mye for kommentar. Du har helt rett i at jeg ikke ville ha tråden i vater.
Tone A.
Eit spesielt bilde kor den vesle ponnien ser mot den andre sida av innegjerdinga, kor snøen ligg utan spor.Det er 2 paralelle vaiarar som er stengseleg her. Det er lite dominerande samanlikna med den urørte snøen i forgrunnen som mjukar opp bildet i kontrast til bakgrunnen kor ponnien har rota rundt i snøen.Den er også innestengt av vaiaren framfor trea.Ponnien med sin mørke pels er prega av snøen litt mørkt parti ved manen i venstresida pluss øyra, men det er litt i skuggesida.
Eit ganske spesielt bilde kor den einslege ponnien gir kontrast med sin mørke pels mot alt snøen. Vaiarane framhevar kjensla av å vera innestengt.Litt venstretungt med ponnien så nær kanten.(Med tråden i vater hadde jo mest ponnien ramla til høgre.
Hesling Tone


Roger H.
Hei Tone.: Takker så mye for din fine bildeforståelse.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu