Engler i snøen har sin egen sjarm
hehe
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_454617} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Reidulv L.

Kreativt og morsomt! Kanskje litt mer "sprut" i lyset ville ha gjort seg. Vannmerket ødelegger for et ellers artig bilde. God ide!
Mvh. Reidulv
Jan Arne E.

Bra ide, men fargene blir for blasse, og en smule beskjæring ville også vært på sin plass. Og vannmerket da gitt - hvis man skal ha det med, går det vel an å finne et litt mere diskret sted enn tvers over midten av bildet? Eller er det en tanke bak det?
Terje M.

Enig med de andre. Bildet er fint men vannmerket ødelegger alt.

Mvh
TerjeM
Eva Marie P.

Ville vært veldig kjekt å se dette bildet uten vannmerket:O)
Spennende og stilig komposisjon.
-epl
Tonje A.

Takk for kommentarer! kompisen min Gunnar og jeg hadde en leken dag i Andebu! Jeg kledde meg ut og han tok bilde...Vi ble enige om at begge liksom eide bildet, siden begge bidro på hver vår side av kamera...Så da måtte vi jo lage oss et navn: Team GT (Gunnar og Tonje)..og siden ikke jeg har tatt bilde, men redigert osv...så er det riktig og markere bildet med navnet: TeamGT. Har da sett mange som markere bildet med navn og copyright osv? Trodde ikke det var noe problem..men det er kanskje ikke vanlig her på foto.no? man ser jo motivet! :) men pyttsann... trenger ikke legge ut flere av dem her, men legger dem på www.giraffdesignerens.blogspot.com etterhvert.
Eva Marie P.

HEi igjen Tonje.
Det er ingen problem å varemerke bildet sitt, det skulle bare mangle. Det var bare at det hadde vært så fint å sett bildet uten det vannmerket, kanskje legge copyrigth nede litt mindre forstyrrende for betrakteren. Det ville vært synd om dette skulle få deg til ikkje å legge ut flere bilder på dotten, for jeg ser jo at du her et stort potensiale og det ville vært kjekt å se flere av dine bilder her inne.
Men skal kikke på bildene din epå den andre sida om du ikkje dukker opp igjen.
Vennlig hilsen Eva
Tonje A.

:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu