"Horisont"
Uttakleiv i Lofoten
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 18-200 mm VR
  • Brennvidde46mmmm
  • Blenderf/16
  • Lukker4,5 ses
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_456885} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Lars Ivarson F.

mektig enkelt..
Trond E. H.

Dette så meget maleriskt ut. Likte det!
Linda H.

Dette var nydelig...
Fred S.

Uttakleiv er absolutt et sted for dramatiske bilder, ja.... Nå kunne dette selvsagt ha vært tatt hvor som helst, for jeg skal ikke påstå at vinterlyset (?)i Lofoten er unikt, men det er noe med det...(sier han som bare har vært i Lofoten om sommeren)
Men som sagt av de over, veldig..., både dramatisk og vakkert. Desverre litt for stort for min "vidvinkel"-skjerm, jeg for ikke gleden av å se bildet i sin heltet, må scrolle
Regner med at fargene er slik de var, selv om de kanskje har et visst "duotone"-preg. I alle fall er de mer enn nok fortreffelige for å bringe fram det som skal til for å gjøre dette til et godt bilde.
Todelingen av hav (med forgrunn) og himmel er kanskje litt tilfeldig (?) I følge en del konvensjoner/regler bør en ikke ha en fifty/fifty todeling av f.els hav og himmel. Det har du da forsåvidt heller ikke, du har et par tre cm mer høyde på øvre del enn nedre del- Her,i det som allerede er et rimelig kvadratisk format, ville jeg faktisk ha foretrukket nettopp denne todelingen som en etter "boka" ikke skal ha, og dermed kuttet et par cm av himmelen. Tror det ville ha gitt enda mer ro i bildet.
Men flott er det...

vh fred
Espen S.

Takk for hyggelige meldinger! Todelinga er ikke tilfeldig, og er bevisst valgt å ikke være etter boka. At den ikke er plassert nøyaktig midt på er imidlertid mer tilfeldig, da jeg har plassert den der jeg syntes balansen var best. Jeg er enig i at det kan vurderes å plasser horisonten midt på, men selv tror jeg at jeg vil ha den der den er.
Bente S.

Enkelt! Lekkert!
Herlig!
Mvh Bente
Heidi N.

Veldig pent dette her. Egner seg virkelig godt for å ha på veggen! :)
Mvh Heidi
Christine K.

Berre lekkert!
Herlige farger, stilrent og enkelt.
Hilsen Christine
Tove H.

Vakkert og malerisk fra Utakleiv, et sted jeg har merket av på ønskelisten. Herlige farger og vakkert lys.
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu