Martell
Eg nokså gammel fredriksborgerhest som lever sine dager på Holtet Gård på Flisa. En venninde av meg red han da vi var der på rideleir for to år siden.
Fotograf
Utstyr
  • Olympus Olympus iZoom 75
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger251
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_45835} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Lars L.

Sikkert en fin hest, men noe godt foto er det desverre ikke. Skjev horisont, litt rotete bakgrunn, veldig midtplassert og tatt ovenfra ned (det ser ut som du står rett opp og ned). Slikt blir det ikke spennende bilder av. jeg ser av de andre bildene dine at du gjør mange av de samme ''feilene''. Spesielt det med å ha dyret midt i bildet. Det gir en veldig statisk komposisjon, og er ikke særlig spennende. Greit nok hvis det skal være et artsbilde, men det gir ofte veldig lite inntrykk av den kraftfulle bevegelsen vi ofte forbinder med hester. Neste gang du skal ta bilder av hest, tenk på hva du ønsker å vise. En viktig ting er å isolere dyret fra omgivelsene. Gå nærmere eller velg ''rolige'' bakgrunner som ikke fanger blikket. Ta en titt på bildet bilde nr. 39670. Hestene er ikke helt skarpe i det bildet, men du får et veldig inntrykk av farten og kraften. Ser hvordan de kommer gallopperende gjennom bildet nesten. Igjennom historien har hester blitt flittig avbildet i tegninger og malerier. Se hvorden dette er gjort. De viser ofte dyret i bevegelser. Ta gjærne også detaljbilder som viser de flotte formene i muskelaturen på dyrene. Varmt lys enten tidlig om morgenen eller sent på dagen gir ofte fine bilder. Sterkt sollys er det vanskelig å få gode bilder i.
Siden du kjenner hester godt så vet du hvordan de reagerer på ulike ting. Hvordan de oppfører seg i ulike situasjoner. Da gjelder det å ha kameraet klart. Da skjer ofte de tingene som gir spenning og dynamikk.
Steinulf L.

Her var det mye gode og konstruktive råd. Du er tydeligvis ofte sammen med hestene. Ta med kamera og ta mange bilder, gjerne fra forskjellige vinkler. Husk å se på forgrunn/bakgrunn også. Gleder meg til å se flere av bildene dine.
Mia R.

Ja... det var en del råd ja. Skal prøve å huske på det meste neste gang jeg er ute og tar bilder.
Tusen takk!
Jeg er ofte mye sammen med hester ja. Jeg har min egen kaldblodstraver som jeg rir en del på i helgene da jeg ikke er på skolen.
Jeg har drevet med hest i mange år og er bombesikker på at jeg aldri kommer til å gi meg med det.
Det er det jeg liker mest og best!
Skal legge inn et bilde av hesten min om en liten stund.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu