Svartisen
Bildet inngår i albumet Bodø Natur - Natur rundt og i Bodø
Utstyr
  • Nikon D700
  • Tokina AF 17mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger412
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_461046} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tormod D.
Et bilde hvor skyformasjonen (og speilingen) danner et slags sug mot fjellet. Synes det er god balanse mellom forgrunn og bakgrunn, og fine blåtoner. Synes allikevel at bjørkene i forgrunnen ble litt vel lyse.
Espen S.
Et spennende utsnitt og dristig format hvor skyene - og speilingen av disse - danner god dybde i bildet. Er enig i at bjørketrærne fremstår for lyse. Kanskje kunne også øverste del av himmelen vært tonet ned noe. Alt i alt et vakkert landskapsbilde, som likevel mangler noe som gjør at det skiller seg ut.
Inger-Lise S.
Et vakkert motiv, ingen tvil om det. Fint hvordan skyformasjon og fjell speiler seg i sjøen.
At sola skinner på trærne, syns jeg er greit. Det er tydeligvis en vakker vinterdag og skyformasjonen har en flott vifteform..

Du har fått bare 1 kommentar, og jeg undres på hvorfor..Du gir jo kommentarer selv, ifølge din profil.NB! Antall kommentarer sier ingenting om hvorvidt et bilde er godt eller ikke!

Jeg har også sett på bildet "Svartisens tunge"...
Der, som på dette, har du vektlagt speilingen i vannet.Og den er fin! Likevel syns jeg forgrunnen tar mye oppmerksomhet fra fjell og himmel.
Jeg ser for meg at du kutter ca 8 cm nede, selv om du mister speilingen, og man ikke vil kunne se marka trærne står på.(for meg en bagatell)
Bildet ditt er absolutt vakkert, mitt forslag til kutting er ikke nødvendigvis riktig. Man har jo ulik smak og viktigst er at det blir som du selv ønsker.

Mvh Inger-Lise
Nils G.
Et lyst og solrikt bilde som bygger opp en optimistisk stemning. Veldig tiltalende med den lyse blåfargen som går igjen nesten over det hele.
Så en liten kommentar til Inger-Lises kuttforslag: Jeg ville også ha klippet litt nede, men svært lite og bare slik at bakken i mitten ble borte. Det er nok å ane at den er der.

Nils
Morten M.
Hei dere og takk for kritikk=) når det gjelder kuttingen så er det nok som det er nå, fargene på trerne er nk ikke helt 100%
Tor B.
flott motiv. men hva er det med de gråe skyene? komposisjonen virker. syns balansen mellom trærne og fjelltoppene i bakgrunnen passer med hverandre. men motsetning til det de andre sier så syns jeg bildet ville blitt bedre balansert hvis du hadde hatt litt mer forgrunn som ville komplimentert den store himmelen.

formatet det er i nå virker litt trangt til et slikt motiv. skyene suger meg inn i bildet, men følelsen blir litt "croppa" om du vil.
Morten M.
Her er det ikke mere forgrunn og hente.. skulle gjærne vært det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu