solgangsbris
Utstyr
  • Pentax K10 D
  • Pentax DA 35mm macro ltd
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/13s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_472786} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Andreas B.
Fine kontraster mellom det blå, det grønne og det gule. Liker også forholdet mellom de tre.

Der er et strå som er litt mer stille enn de andre, men jeg hadde nok satt pris på at der var noe mer å feste blikket på. Det ble litt rotete etter min smak.
Edmund M.
Her er det helt klart fargesammensetningen som gjør bildet severdig for min del. Komplementærfarger danner sterke kontraster, og her ser det ut som det er brukt malerkost over de blå flatene. Fotografiet er en form for abstraksjon av motivet, uten at man er i tvil om hva dette er.
I slike tilfeller er det vanskelig å ha full kontroll over komposisjonen under opptak, men her balanserer det ganske bra. Som Andreas sier mangler det et blikkfang her, men jeg opplever bildet mer som en helhet. Jeg er litt usikker på strået litt til venstre for midten. Hadde det vært bedre om det ikke var der?
Ellers er fotografiet er friskt, tiltalende og fullt av sommerstemning.
Mvh. Edmund
Magnar B.
Takk for fine kommentarer!
Interessant det med fokuspunkt. Lurte selv på om bildet ble best med det ene tydelige strået eller ikke, men likte det best med. Noe mer blikkfang enn det syns jeg ikke kler dette bildet, men mulig jeg er for løssluppen her?
Inger-Lise S.
Et annerledes, friskt og fint sommerbilde. Min mening er at strået til venstre for midten er viktig her. Usikker på hvordan jeg skal uttrykke det, men ordet "ankerfeste" slår meg.Nettopp strået gjør at jeg syns du ikke er for løssluppen.
Jeg liker bidet godt.

Inger-Lise
Tove H.
Luftige sommerpenselstrøk....
Liker bildet som det er, med sine sommerglade farger, luftige preg og med det standhaftige strået som balanserer de livlige bevegelsene ellers. God kreativitet!
Hilsen Tove
Magnar B.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger! Godt å få flere innspill på bildet! Setter stor pris på det!
Anne Ø.
Ja, dette var litt av en solgangsbris, livfullt, herlige oppkvikkende farger. Flott med bevegelsen, alt som vaier i vinden unntagen den ene som står oppreist. Liker og det som "vandrer" ut av billedflaten, fly away....
Virkelig godt jobba!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu