I sommerenga
Liker stemningen, men det blåste..og med håndholdt kamera..vel, vel...:-)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_477828} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
jon b.

Flott bide, fine farger og vakker sommerfugl.
mvh.
Jon
Hilda Hol E.

Et sommerlig bilde, med sommerlige farger og stemning.
Muligens kunne sommerfuglen vært litt skarpere.

mvh Hilda.
Jóhann Á.

Litt voldsomme farger, men sølvblåvingen (tror jeg :o) ) blir jo knall i fargene. Tror kanskje at et annet utsnitt kunne vært fordel...hvis du fåt til å komme nærmere, og skarphetetn tåler det. Men selve sommerfuglen var pent presentert her!

MvH, Jóhann
Geir K.

Flott bilde med god komp. Liker plasseringen av sommerfuglen i bildet. Tror du har dratt litt hardt i spaken som styrer fargene for de er litt voldsomme. Ellers så er dette et flott bilde.

Mvh Geir
Duy P.

Flott presentert av en fargerik sommerfugl i sitt naturlig miljø.
Kanskje - på spakene vil gi et annet inntrykk.

mvh duy
Bjørn T.

Veldig fin komp og varme sterke farger i bakgrunnen, men ble kanskje litt mye på sommerfuglen. Uansett, synes dette ble fint!
Mvh Bjørn
Liv F. D.

Hei Tove,
sterke, fine sommerfarger på denne skapningen i enga. Nydelig bilde Tove :) Jeg likte at du hadde tatt litt i med fargemetningen her. Kledde bildet.

mvh
Liv ")
Tove H.

Tusen takk for fin respons. Mangler litt skarphet, ergerlig.. men fargene liker jeg som de er:-) Glad for kommentarene:-) Ha en fin sommerdag:-)
Hilsen Tove
Håvard F.

Hei Tove - ja du sier det selv.. blåste litt, og slikt... Ja.. mangler litt på skarphet, men jeg liker komposisjonen og fargene godt.
Fin sommerlig stemning :)
mvh
Håvard
Inger Anne Maritsdotter V.

Her er det først og fremst helheten med sitt lys og fine farger som tiltaler meg. Dernest blir sommerfuglen med sine fine detaljer og fin blåfarge en bonus:)

Inger Anne
Tove H.

Tusen takk til dere, Håvard og Inger Anne! Tenkte på stemningen og helheten som viktig, glad dere likte dette, med sommerfuglen i vinden... :-)
Hilsen Tove
Gulli Hanne O.

Et fargerikt og flott bilde hvor sommerfuglen er det lille ekstra. Grei nok skarphet her, det er jo fargene og stemningen som formidler bildet synes jeg.

mvh Gulli :)
Odd E. k.

Et nydelig bilde av blåvingen Tove. Så fint den sitter på akset der skarpheten og miljøet rundt er utmerket. Noe høy fargemetning, men der er en smakssak Tove. Liker så godt komposisjonen, lyset og det flotte utsnittet. Meget bra fanget!!

Ha en fin fotohelg !

Mvh

Odd E.
Marit O.

Hei Tove!
Mangler på det tekniske når det gjelder detaljer på sommerfuglen,men det går bra, fargene ellers i bilde blir mere abstrakt for meg noe jeg likte godt!
Persjonlig ville jeg dråpet det røde strået som går langs venstre side,det tar litt mye oppmerksomhet!


Mvh Marit
Inger-Lise S.

Hei Tove!
Fine farger i bildet ditt. At du har dratt litt ekstra i spakene, syns jeg ikke gjør noe. Men sommerfuglen "drukner litt" i blandt strå som stjeler oppmerksomhet.
Jeg deler Marits syn vedr. kutting av det røde til venstre ( gjerne det til høyre og)
Men nå nevner du selv den lille uskarpheten, så kanskje du heller vil gjøre et nytt forsøk. Skarpheten sitter på følehornene. En vakker sommerfugl, og jeg håper du får en ny anledning!

Hilsen fra Inger-Lise
Tove H.

1000 takk for fine kommentarer! Det kommer nok nye anledninger...:-) Og jeg har flere bilder av denne som vaier i vinden, hehe:-))
Det røde strået kunne vært droppet... enig... men det var nå der:.....-))
Ha en fin sommerkveld!
Hilsen Tove
Avsluttet .

Man trenger ikke alltid å ha perfekte forhold for å få et pent bilde. Dette ble jo lekkert Tove. Herlige skarpe intense farver som sommerlyset kan lage over slike motiver.
Lekkert, lurer på om det "mye" i venstresiden tar endel oppmerksomhet, usikker.
he, ja det blir jo fort noe og 50 eller 100 bilder når den først står så lagelig til her, denne flotte sommerfuglen. Det er bare å skyte ivei. Jeg synes det er vanskelig å slette gode bilder, men hva skal man med 25 like bilder da? hehe.
mvh arild
Tove H.

Du sier noe, Arild...jeg har faktisk spart på alfor mange (!) bilder av denne sommerfuglen...og sånn blir det lett... :-) Tusen takk for kommentar... jeg ser det med venstresiden, men synes den er med på å gi god balanse.
Ha en fin sommerdag:o)
Tove
neil robert jones f.

Hei Tove.
Et nydelig og farge ryk bilde av sommerfugl, og heile bilde skrike sommer glede, synes jeg.
mvh. neil
Tove H.

1000 takk, Neil...glad for kommentaren din!
Tove
Hans Olav S.

Den sommerfugletassen lyser jo opp i landskapet, skarpt og bra fokus er det også. Dermed blir jo blikket dradd rett mot sommerfuglen, og neimen om jeg ble sjenert av noen få gressstrå rundt omkring heller.

Jeg liker de sterke fargene (er litt snål sånn), og synes bildet er bra som det er. Vet selv hvor vanskelig det er med håndholdt kamera og makro i vindvær. Godt jobba!

Mvh
Hans Olav
Tone A.

Hei Tove
Her har du fanga sommarfuglen med miljø ein seinsommardag, noko som bruntona strå og aks saman med det gylne og duse i venstresida forsterkar.
Likevel friske grøntonar og rødtona blomar som friskar opp med sine duse detaljar.
Lyset gjer mykje her og sommarfuglen gir kontrast med sine kjølege blåtonar.
Bildet hadde blitt meir roleg me eit kutt i venstresida, slik at sommarfuglen fekk dominera meir.
Men med tittelen synes eg at utsnittet fungerer fint saman med dei friske fargane.
: Tone
Tove H.

Tusen takk til dere, Hans Olav og Tone!Glad for positiv respons på fargene, som jo er svært friske :-)
Om det skulle vært kuttet blir en smakssak...jeg lar meg ikke distrahere av venstresiden, men skjønner at bildet kan gjøres roligere.
Tove
Wenche J.

Flotte sterke farger og fin stemning i bildet. Liker bildet slik det der du viser det fargerike miljøet rundt en fantastisk vakker sommerfugl:):):)
Mvh Wenche.
Tove H.

Tusen takk, Wenche...glad for å høre!

Tove:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu