Bildet inngår i albumet Tromsøfjell - Diverse topper i Tromsøs nærområde. Se også serien om Lyngsalpene.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger167
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_480108} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Fred S.
Jeg har normalt stor sans for fjellbildene dine, men når du skakker på de lokale fjelltoppene på denne måten, mister de totalt "personlighet". Det er jo herlige fjell, med sugende "avgrunner" du har fotografert, men presentasjonen skjønner jeg lite av, og bildet gir meg svært lite.
Men jeg tror jeg hadde likt det svært bra i normal-gjengivelse...

vh fred
Yngve Sem P.
Enig med Fred. Jeg blir svimmel av dette. Vil gjerne høre dine egen begrunnelse for det skrå utsnittet du har valgt.
Et mektig landskap med lett oppfattelige dimensjoner, igjen takket være plasseringen av det lille mennesket (ok, to) og bevisst komposisjon med god dybdeeffekt. S/h kler motivet godt.
Men, skråstilling da, gitt ! :)
Thorbjørn R.
Mange takk for klar tale :-)

Jo, skråstillingen var ikke helt tilfeldig. Det var så kort avstand over juvet at selv ikke 14mm var tilstrekkelig til å få med så mye av stupet som jeg ønsket samtidig med fjellrekken til venstre. I tillegg sto sola oppe til høyre, noe som gjorde eksponeringen vanskelig hvis jeg skulle ha med detaljer i fjellveggen og samtidig ikke brenne ut himmelen. Uansett nyttig å høre at dette ikke funket for dere.

Mvh Thorbjørn
Andreas B.
Først og fremst vil jeg si at dette er strålende flott natur. Så må jeg nok deretter si at jeg er ganske enig med Fred og Yngve.

Særlig siden personene er der så blir dette feil etter min mening. Blir ikke naturlig å ha dem slik. Men som jeg sier først så er naturen spennende. Så hva med å beholde akkurat det du har i bildet. Plassere det på en større sort bakgrunn og snu bildet slik at horisonten er rett. Altså et skrått bilde? Kan hende det kan fungere. Bildet er skarpt og fint, og jeg liker den skya som ligger ut i horisonten.

-ab-

Thorbjørn R.
Takk for konstruktiv tilbakemelding fra deg også, Andreas. Jo, det du foreslår kan kanskje være verdt et forsøk.

Mvh Thorbjørn
Øyvind S.
Tror det er første gang jeg har sett du har vist frem noe slikt som dette... tenker da ikke på all den flotte naturen du har foreviget, mulig du bryter litt av standaren andre er vant til å se fra deg, som flere er inne på gir det en svimmel følelse.. ikke bare naturen står på skakke men menneskene også.. for min del ender jeg ned på et temabilde.. de to små der oppe skakker en hel verden..muligens?
Øyvind
Bjørnar P.
Skråstillingen fungerte ikke for meg heller. For å få med alt du ønsket kunne du kanskje tatt flere bilder i høydeformat og satt de sammen ved panoramafunksjonen i f.eks Photoshop? Da hadde du fått superoppløsning i samme slengen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu