Utstyr
  • Rolleiflex
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger225
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_483901} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Wilko J.
Tenkte Rock & Roll, Cool look med brillene. En tøff kar....Bakgrunnen lurer jeg på...er det noe kasser? Kanskje han har nettopp tømt bilen sin? Tar seg en pause? Likte bildet pga at det egentlig er så enkelt..og svart hvit synes jeg her veldig passende.

Mvh Wilko
Torild H.
Tøfft korleis han strekker hals for å få fyr...

Nært og fortellande portrett av ung mann av type som påberober seg ein viss stil. Tatt i miljø, tenker om det kan vera eit havneområde, lagerskur bak kasser og paller.
Det at bakgrunnen har slik ein brå horisontal todeling, kontrastfull lys og mørk, stusset eg på om er fordel eller ulempe her, men; bare for eit kort øyeblikk, liker den store kvite flata betre og betre etterkvart, og tykkjer den er akkurat passe tona slik at mannen likevel får hovedfokus.

Takk for at du viser oss eit til av portretta dine, verdifullt og lærerikt for meg.

Torild
Marit O.
Dette er nok ingen bonde som tar seg en velfortjent røyke pause her Roger.Ser disse kassene i bakgrunnen,tror heller at han er musiker?grunn til det er jakka, legger merke til knappen på armen!
Kan hende jeg tar feil,men da tjener han godt :)


Mvh Marit
Avsluttet .
Eksponert akkurat i rett øyeblikk for å fange denne fine situasjonen/bevegelsen. Den todelte bakgrunnen med det lyse feltet synes jeg tildels isolerer og forsterker inntrykket. Synes dette illustrer ganske mye 60 tallet, med det blanke klokkelenket og røyken som alle "voksne" måtte ha. Heldigvis har noen av de tingene endret seg, men en meget bra ”historie” dette!
Avsluttet .
Igjen et bilde som engasjerer meg Roger. Veldig bra og ja jeg føler nesten at jeg leser og ser i min gamle historiebok, om jeg hadde hatt en slik da:)
Torild sier det så bra, Hvis du aldri har vært røyker Torild, så kan jeg fortelle deg at dette er en helt vanlig positur på oss røkere:) Ihvertfall før i tiden, da man tente sin sigarett med fyrstikker, kan jo ikke brenne seg på nesetippen skjønner du:)

Ellers så gir du som sagt, meg et tilbakeblikk på the good old days. Men det er nok ikke en sjauer på kaien, tror heller mer på Marit's forslag om musiker.
Takk for titten Roger.
mvh arild
Roger H.
Hei Wilko, Torild, Marit, Kjell og Arild. Takker så mye for interessante kommentarer. Der bak er det noen kasser i et havnemiljø og mannen er ikke musiker, men maler og er veldig interessert i musikk. Setter pris på at dere så detaljene her og det dere fikk ut av bildet.

Takk igjen.

Mhh. Roger
Ole-Martin E.
Dette er et bilde av en mann som tenner en sigarett. Utover det ser vi uskarpt treverk og en utbrent himmel. Hva er historien bildet skal fortelle? Alle gjetningene ovenfor tyder på at historien ikke er åpenbar. Bildet formidler altså ganske lite.

Muligens er dette et personlig bilde for deg, Roger Hebæk, men for meg er det bare en mann som tenner en sigarett. Relativt kjedelig.
Avsluttet .
Utbrentheter og andre såkalte "feil", er noe mange henger seg opp i, for meg er det hva bildet gir meg visuelt som teller, og dette er et av dem, forteller en kort frekvens av et tidløst øyeblikk...likte godt den todelte bakgrunn, og utsnittet hvor det korte øyeblikk av opptenning av en rullings blir foreviget. Et fint hverdagsportrett i s/h i mine øyne.

mvh Ulv
Jon V. S.
..mange fine kritikker her, lite å tilføye. Skikkelig konsentrert i å fyre opp rullingsen, fyrstikker, armbåndsur og fiskekasser, skikkelig 60 tall's nostalgi i stemningen. Bra fanget øyeblikk!

Mvh.
Jon V.
Roger H.
Ole-Martin, takk for at du tok deg tid til en kommentar selv om du ikke fikk noe ut av bildet. Er litt usikker på hva du mener med "et personlig bilde". Alle har vel et forhold til sine bilder på en eller annen måte,tror jeg.

Ulv og Jon V, takker så mye for deres meninger og syn på bildet.

Settes pris på.

Mvh Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu