Storelva
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikon 24-70mm f/2.8G ED AF-S NIKKOR
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/20
  • Lukker1s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger180
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_485412} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Espen B.
Fint bilde.
Men ville nok prøvd å kommet bort fra den brua som ikke er så alt for fotogen?:)
Ser du har brukt blender 20 dette tror jeg gjør bilde litt uskarpt,ville nok brukt et gråfilter for å øke lykketiden eller vente til lyset blir litt svakere så du kan øke lukkertiden ..

Ser også at du har fått litt utbrente partier i det lyseste i sløringen.

Ellers et pent høst bilde med fine naturlige farger ,,men bilde mangler en del på skarpheten for å gi det wow faktoren :)

Fin plass forresten :) rett bak huset mitt ;)
Andreas B.
Fint å se på dette Gaute, men jeg har noen forbedringsmuligheter jeg har lyst å dele med deg.

1. Å ha med en bro i slike bilder synes jeg helt klart gjør dem mer spennende og synes det er bra at du har tenkt den tanken. Likevel er jeg veldig uenig med deg når det gjelder valg av bro. Noen sementklosser er ikke det jeg ønsker å se i et flott naturbilde.

2. Bildet er skjevt. Når jeg ser på skogen er det noe som skurrer for meg. Når jeg ser på noen av de flate partiene i elven til høyre får jeg dette bekreftet. Bildet haller mot høyre. Hadde gjort dette bedre om det var rettet opp.

3. Noe som mer er en smakssak er hvordan du har kuttet skogen. Jeg er litt usikker, men det er mulig det kunne gjort seg å kuttet slik at du bare fikk med deg gresset nærmest elven, og nesten ikke noe skog. I og med at all skogen er kuttet, og at dette ikke blir en viktig del av bildet så kan det kanskje være like greit å ikke ta det med.

4. Jeg støtter det Espen sier om at det ikke er ideelt å gå helt ned til blender 20. Jeg leste en som sa at han aldri går lenger ned enn 9. Det er jeg ikke enig i, men prøver svært sjelden å gå lenger ned enn til blender 15. De utbrente delene av elven til venstre er ikke heldige. Det er ganske enkelt å bruke diagrammet på kameraet for å se om det er utbrente partier. I ditt tilfelle her så har du god mulighet til å gjøre nødvendige endringer og ta bildet en gang til. På mitt kamera kan jeg også sette på slik at jeg får beskjed om utbrente områder, men vet ikke om ditt har det.

At går nesten som i en halvmåne gjennom bildet synes jeg passer bra.

-ab-
Gaute B.
Tusen takk for konstruktive, seriøse og skikkelige tilbakemeldinger. Det vil bli tatt med videre :-)
Kåre S. P.
Her har du fått mange konstruktive innspill, og de fleste støtter jeg. Brua kan være med, men den kan du dempe betraktelig, slik at den blir en mykere kuliss. Vurder gjerne tettere utsnitt også. Det er flere gode bilder å hente ut i dette bekkefaret, og kanskje særlig når høstfargene slår til.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu