Høst i Spildra
Her har jeg vært før og tatt bilder til andre årstider.. Nå var det høstfargene som tilalte meg..:-)
OK
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-09-30 22:15:37
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Eos 400D
  • Canon EFS 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_489380} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roar K.

Bra komponert med fine farger, men jeg tror bildet kunne tåle litt mer kontrast. En to tre cm kutt i topp ville ikke skade da den tomme himmelen ikke tilfører noe annet enn å løfte betrakters blikk i overkant av det som virkelig er bildet. Nevner også fin speiling.

Roar
Ottar P.

Fint landskapsbilde med flotte
høstfarger, fin speiling i vannet
og god komp!
Lars Ivarson F.

flott motiv, fint perspektiv og med djupn..men samd med roar i at himmelen kan senkast noko , og du kunne kanskje auke både fargemetning og kontast..
Per Ove H.

Fint formidlet natur i høstfarver. Fin speiling. Jeg synes kanskje det er noe uskarpt og lurer på om det kan ha sammenheng med at du har blender f/5,6. Ville vel ha prøvd 8-10 på denne type bilde.

Mvh
POH
Avsluttet .

Enig med første taler. Det vil si, jeg legger merke til de gode kontraster og farver i høyresiden. Der er lyset fint og mykt. Fra midt i bildet og til venstre, er sola så skarp og hard at det blir litt tamt der.
Dermed har du en oppgave med å lagbehandle dette flotte motivet, slik at du får økt kontrast i den blasse venstresiden.
mvh arild
Heidi N.

Her har du stått nesten i husveggen vår. ;)
Fint bilde av Spilderhesten. :) Hesten som jeg lærte meg å sette pris på først da jeg fikk meg kamera, fotograferes titt og ofte, i forskjellig lys og vinkler. Jeg synes den er absolutt penest fra det ståstedet som du har tatt dette bildet fra.
Mvh Heidi
Monika Frisvold V.

Høsten er et skue..
Et fint landskapsbilde med fin speiling
er enig med herr Aase om å jobbe i lag i layers..

monika
Jan Inge K.

Takk for kommentarer.. siden jeg ikke har den ringeste peiling på digital bildebehandling så er det lite jeg kan gjøre angående de velmente tips om jobbing i layers.. men jeg ser jo at jeg kanskje har lagt ut feil bilde i første omgang.. Jeg tar jo vanligvis mer enn en eksponering av et sånt motiv, og har lagt ut en v2 som jeg synes ser litt bedre ut på venstresiden...:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu