Klart til grilling Gili nanngu
Bildet inngår i albumet Indonesia 2010 - Bilder fra Java,Kalimantan(Indonesike delen av Borneo), Madura, Bali, Gili Nanggu og Lombok.
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon EF 50mm/1,4 USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger197
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_496028} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Per Einar G.

Stakkars Bambus, seriøst; grei dokumentasjon på skikk, bruk og kokkekunst i Indonesia. Passende med den nøytrale og kjølige bakgrunnen.

God lørdagskveld!

Per E.
Håvard F.

Ferdig skolla, og klar for grillen.
Bra dokumenterende. Teknisk bra
mvh
Håvard
Lars-Anders M.

Takk for kommentarer. Grillingen tog 8 timer, så jeg fikk aldri smakt den. Måtte dra videre da båten gikk før festen.
Mvh
LAM
Magne T.

Slik helstekt smaker godt, men ser jo også litt makabert ut. Bra teknisk gjennomført.
kenneth k.

Et svin aktig gordt bilde.....

Kenneth
Marit O.

Ser veldig makabert ut Lars, mange rare tradisjoner rundt i verden!
Flott dokumentert!


Mvh Marit
Lars-Anders M.

Det tekniske som dere liker er nok min måte å skjerpe bilderne på. Jeg bruker High pass på mine bilder her på dotten og ikke unsharp mask.
Mvh
LAM
Tom R. E. K.

Teknisk meget godt utført dokumentasjon fra deg her.
hmmm... "high pass", sier du... det må jeg kanskje forske litt på- ser meget bra ut.
Synd du ikke fikk smakt den, ble sikkert knallbra ;-)

mvh
-Tom
ketil g.

Stakkars gris. Først avkledd si bust, så hengt opp i staur til spott og spe. Og til alt overmål bli spist. Æsj!

ketil
Avsluttet .

veldig bra bilde.
til "ketil" = grisen er skapt for at vi skal eta den
ellers hva gjør du med grisen ?
Milos K.

Hi Lars-Anders,
typical image of Indonesia.
I also visited the islands of Java, Bali, Lombok, Travangan, Flores, Sulawesi .......
I look forward to your next photos.......
"mvh"
Milos
Sissel N.

Det ble litt groteskt på denne måten, et sterkt utrykk, god formidling!
tove j.

Spidda gris som skal grilles, kanskje ikke mitt favorittmotiv, men bildet var veldig bra. Mvh tove
Olav Ø.

Kjøtt er jo et dyrs kropp og det blir ekstra tydelig når det ikke er delt opp. Bra bilde.
En kamerat av meg hadde tradisjon med helstekt lam og en gang var ikke lammet slakta da de kom for å kjøpe det. Resultatet ble at lammet fikk bære grillkøla som kløv opp til hytta.

mvh. olav
Lars-Anders M.

1 Mos22,6 Så tok Abraham veden til brennofferet og la den på Isak, sin sønn. Selv tok han ilden og kniven i hånden, og så gikk de sammen, de to. Er det dette du tenker på Olav?
LAM
Avsluttet .

High Pass gir den siste fine finishen til bildene, så den bruker også jeg.
Makabert, javel, men svinaktig godt.
mvh arild
Tove H.

Usj, så makabert, men det er innholdet - en uverdig framstilling av et dyr. Likevel - bildet er godt tatt.

Tove:)
Erling K.

Bra bilde! Bildet er fint og skarpt.En viktig påminnelse om hvor maten kommer fra. Finnes High Pass filteret i PS Elements?

Mvh Erling
Venche J.

Grei dokumentar av mattradisjon.
Skjønner ikke hvorfor dere uffer og æsjer dere?
Er dette noe verre enn hel grillstekt ørret?
Pyser!!! :)
Venche.
Lars-Anders M.

Vet ikke om High Pass finnes i Elements. Men se under filter og Other. Der ligger det i Photoshop.
Ellers takk for kommentarer. Hva med smalahode eller vad det heter. Ikke så vakkert det heller. Men godt er det sier de som har den leggningen.
mvh
LAM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu