Dansen er over
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 50mm1:1.8D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger68
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_519287} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roar K.

.... og slikt blir det stille bein av - unskyld stilleben.
Jeg la det på fullskjerm mot sort med grå avslutningslist. Da kom det bedre til sin rett. Fint komponert. Underlaget harmonerer perfekt med motivet selv.

Magedans sender tankene mine tilbake til Teheran november 1972 - et helt annet Iran enn idag. Vi stakk innom en magedansbar. Alkohol var fullt tilgjengelig i Shahens Iran. Magedansdama var litt av ei matrone med dissevom som rulla mens paljettene rista. Som om ikke dette var nok så hadde hun et oppuffa brystparti som ville gjort dagens pornostjerne misunnelige om det ikke var for silicon. Oppå der lå en stokk som med ujevne mellomrom forsvant opp i lufta og gjorde piruett før den la seg til ro på omtalte attributter igjen. Hvordan hun fikk dette til samtidig mens hofter og dissevom roterte forsto vi lite av der vi satt.
Ja, det var et helt helt annet Iran selv om befolkningen kunne bli ganske så hardt kontrollert også den gang. Idag hadde vel dama på baren blitt steina for sin opptreden mens man den gang som mann kunne gå et spesielt sted i Teheran og bli plukket opp av ugifte damer og få seg betalt for en hyrdestund - altså prostitusjom med pengestrømmen motsatt vei.

Var vel ikke dette du ventet deg da du la ut magedansbeltet, men bilder setter ofte tankene i sving og bringer minner og så blir det en slik kommentar.

Roar
Avsluttet .

Flott dokumentering når dansen er slutt..liker kompen og utsnittet..dessuten er det flott lys og skarphet! Likte dette veldig godt Kirsten! Ville hatt det på veggen jeg:))
Mvh
Tove
Kirsten H.

Tusen takk, Roar og Tove!
Etter din beretning tør jeg jo nesten ikke si at jeg har danset magedans i mange år, vel å merke som mosjonstrening! Godt for en stiv rygg. Kan anbefales, damer!
Solvår B.

Nydelige farger, glitrende i flott lys.
Nå har jeg aldri truffet deg Kirsten, men heretter kommer nok du til å være magedanserinne a la Teheran i 1972 i mine tanker. hehe Jeg synes jeg ser den unge Roar, som jeg heller ikke har truffet, som opplever denne magedanserinnen.
Jeg holder meg til vannaerobic i varmt vann. Hardt og herlig for en vond kropp.
Ha en flott helg!
: ) Solvår
Inger-Lise S.

Fine fargetoner som går godt sammen, meget bra utnyttelse av bildeflaten.
Tittelen passer godt, men jeg mener at uten tittel hadde du latt oss få muligheten til å slippe løs fantasien mer .Et motiv som alene kan gi flere tolkninger.Bra!

Inger.Lise:)
Tove H.

Nydelig nå-dansen-er slutt-bilde! Eksotisk og vakkert! Liker farger og dandering i flaten. Magedans neste:-)

Tove
Kirsten H.

Tusen takk, Solvår, Inger-Lise og Tove.
Nå må jeg understreke at jeg ikke danser ute på barer og klubber!. Det dreier seg om mosjon sammen med 20 andre damer. Dansebeltet er mitt eget, jeg har full drakt, men det er bare til karnevalbruk.
Solvår B.

Jaha, ja...nå prøver du å moderere dine svingende bevegelser og yppigheter. hehe Hvis Drivdalsgubben ser deg, kommer nok du også til å bli viklet inn i mer enn du aner. :))) Det er både spennende og utfordrende å være på dotten. Man kan umulig forutse konsekvensene.
: ) Solvår
Avsluttet .

Skarpt og fint
flotte farger
Her trengte jeg tittelen for å "komme i gang":)
Men, nå er ikke jeg inne på magedans heller:)
Så jeg mener at bildet må ha tittel:)
Takk til Roar som gav meg en hel liten film i hodet:) hihihi
Mvh Kate
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu