Uten tittel - inntil videre ihvertfall !!!
Bildet inngår i albumet Svalbard -
Utstyr
  • Nikon F301
  • Nikkor 300 mm
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger214
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_53144} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kjetil H.

Hmmm... hva er det du gjør med bildene dine? Som det forrige bildet du la ut synes jeg bildet lider til de grader av jpeg-artifakter eller hva jeg skal kalle det, masse støy - spesielt i de grønne partiene. Hvis jeg konser voldsomt og ser bort ifra dette har du ett riktig så spenstig bilde med noen fantastiske farger... Er fargene ''ekte'' eller er dette fixet?
Ishi K.

For høy saturation gir dette resultatet, på den andre siden kan du med vilje gjøre dette her, men da trenger bildet litt mer fiks for å dempe pikslete inntrykk.

Ellers liker jeg gjerne de bortimot surrealistisk farger, men kompen halter. Litt for tungt på nedre venstrehjørnet. De hvite flekkene trekker oppmerksomhet både her og der. Og litt skjev fordeling av elementene i bildet.

mvh K.
Helene E.

Takk for kommentar !

Kjetil
Ja jeg ser noe støy selv og jeg spør meg selv om det er pga komprimering. Jeg er tvilende til at det er komprimeringen som gjør det, men vet ikke helt. Gir dette så store effekter at det ødelegger hele bildet slik du gir inntrykk av ?

Ishi
Bildet er beskjært en god del og opprinnelig hadde jeg med en større del av omgivelsene, som også forklarer ''de hvite flekkene'', isfjellene etter kalving fra de omliggende breene. Disse blir kanskje ''hengende i løse luften'' i dette beskjærte bildet. Det originale og opprinnelige bildet har en helt annen komposisjon (og tatt for bruk i en helt annen sammenheng).

Helene
Steinulf L.

Jeg synes komposisjon og farger er fint og gir et spennende inntrykk. Støyen er jeg ikke riktig sikker på hva kommer fra.
Helene E.

Ishi - jeg glemte å si:
Takk for kommentarene til bildets komposisjon - nyttigt og lærerikt!!! Jeg er ute etter slike tilbakemeldinger. Tenkte veldig på det da jeg drev på i tidligere tider. Nå er som oftest fotograferingen en del av en naturopplevelse og da blir jeg ''mere sløv på det'' da jeg bruker mindre tid på fotograferingen.
Helene
Avsluttet .

Kan nesten se ut som krysset E6-film...

Ellers så er jeg bare delvis enig i tittelen. Vilt; ja, men vakkert ? Vannet har en grell farge jeg ikke liker, men berget (fjellet?) hadde litt spennende farger.

-marius
Kjetil J.

For meg ser det ut som om du har editert og blåst opp fargen på en jpeg fil (ikke at det er lagringeng for web som er ''problemet''). Det ble litt for voldsomt for meg uansett hva det skylles. Fargene blir heller ikke Svalbard for meg.
Hva med båttur på Venus som tittel?
Tror det tåler en liten beskjæring nede og til høyre og evt. en liten ''oppryddning'' i isflaken.
Helene E.

Interessant å se de ulike reaksjonene på bildets farger, som forøvrig er et eksperiment. Det er tydelig at enten liker man de eller så liker man de ikke. Det opprinnelige budskapet var et helt annet i det originale bildet. Bildets tittel har jeg ikke vært opptatt av men ser nå dets betydning. Jeg forandrer ofte titlene underveis fordi jeg føler at jeg ikke ''lander'' bra med de, nettopp fordi jeg ikke er opptatt av de.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu